minitehnicusro Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 (editat) Ieri la iesirea saptamanala, am mers in Muntii Grohotis, sa luam aer si sa primim in club doi noi membri. Dimineata ne-am intalnit pe forestier cu un domn de la exploatare care ne-a intrebat ce cautam pe acolo si ce avem de gand. I-am rapuns ca "Ne plimbam pe forestier pana in capat si apoi ne intoarcem!" S-a uitat omul lung la trupa de 6 samuraie, toate cu simexuri, trolii si blocanti, ne-a crezut si a plecat mai departe. Pentru ca masini si pentru ca pe munte inca iarna, mai usor cu offroadu' si mai mult cu gratarul. La doua focuri. A fost o iesire reusita unde ne-am plimbat, ne-am troliat, am gratarit, am gratarit, am gratarit din nou, am baut (apa plata, evident). La final am testat pe samuraiul lui Bogdan suspensia "bustean de brad". Participanti: 6x Samurai, 1x Patrol, 1x Polaris RZR BogdanKali Minitehnicus Johnny_r0 Marius4Motion Armand18 Bobaru DanSoare Gedaci2005 Adisan Za tracks: Editat Aprilie 5, 2015 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Paltinul 04 aprilie Za pics: 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Paltinul 04 aprilie 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Paltinul 04 aprilie 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 (editat) Re: Paltinul 04 aprilie Din combinatia de apa plata cu adrenalina, s-a lasat la drum de seara cu arc fata rupt, punte deplasata, amortizor in pioneze. Asa ca dupa ce am coborat la forestier, cu brad, drujba, troliu si o chinga cu clichet, s-a fabricat suspensia "bustean de brad". Care s-a comportat exemplar pana la Bucuresti. Coafura rezista si la 80km/h, dar pune la incercare nervii si rinichii proprietarului. Editat Aprilie 5, 2015 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Paltinul 04 aprilie Romanul e inventiv. Faina iesire, ca de obicei. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Paltinul 04 aprilie faina treaba....suspensie Old Man Lemnu :grin: pe potecile din zona noastra inca e zapada in cantitati neplacute....abia astept sa se topesca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 (editat) Re: Paltinul 04 aprilie Si ceva imagini in miscare: [video=youtube_share;Yy3-FQ3M9tM] participantii sunt invitati sa contribuie cu imagini si impresii. Editat Aprilie 5, 2015 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Re: Paltinul 04 aprilie Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 (editat) Re: Paltinul 04 aprilie Din combinatia de apa plata cu adrenalina, s-a lasat la drum de seara cu arc fata rupt, punte deplasata, amortizor in pioneze. Asa ca dupa ce am coborat la forestier, cu brad, drujba, troliu si o chinga cu clichet, s-a fabricat suspensia "bustean de brad". Care s-a comportat exemplar pana la Bucuresti. Coafura rezista si la 80km/h, dar pune la incercare nervii si rinichii proprietarului. Sa inteleg ca suspensia a facut fata cu brio . Va rog sa imi inapoiati opera de arta pentru ca vreau sa o omologhez :ha::ha::ha: . Poate o sa o includem in oferta lui @mini la capitolul suspensie HD samurai . Editat Aprilie 6, 2015 de marius4motion Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Re: Paltinul 04 aprilie O iesire de exceptie,intr-adevar!! Am avut doua noi experiente. Sa le luam pe rind: 1. RZR-ul lui Adisan: ne-am suit pe un virf pe ZAPADA fara ca macar "troaca" asta sa fie in vreun fel impresionata! A urcat natural,nonsalanta,cu un Adisan la mansa imperturbabil. Precizez ca Samuraiele s-au impotmolit dupa citiva metri de zapada serioasa. Iei vintul direct in bot,zapada si noroiul la fel iar bestia urla intr-un mare fel. Senzatii tari de nota 10!! Bravo Adisane,sa te bucuri de ea cit mai des,te mai asteptam cind doresti!:h5 2. Mini a uitat sa spuna dar cind ne pregateam de gratar am avut un oaspete surpriza-Silviu Istrate cu a sa caracatita binecunoscuta! Fiind inca sub impresia puternica a RZR-ului l-am rugat sa ma dea o tura!:pr1 Daca RZR-ul m-a impresionat,masina lui Silviu m-a descumpanit definitiv!:cr3 Noi sintem niste glumite bune cu ale noastre Patroale,Samuraie,Mitsu etc Doamne,cum poate sa mearga masina asta!!:shock::shock::shock: In fine,liga in care joaca Silviu ne depaseste cu mult!:grin::grin: In rest,multa voie buna,gratare excelente,vin si tuica pe masura(pardon,apa plata,scuze) iar finalul cu suspensia lui Bogdan oarecum previzibil ca era injectat bine!!:x:ha::x:ha: La o saptamina dupa Paste reluam ostilitatile sper!:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adisan Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Re: Paltinul 04 aprilie Va multumesc pentru invitatie! M-am simtit excelent, o gasca de prieteni foarte faina. Specialitatile culinare au fost cireasa de pe tort. Sa stiti ca nu am venit numai pentru carnati cum zicea Silviu . Dane, poate treci si tu la mansa RZR-ului sa simti ce poate jokeria We need to dream! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Re: Paltinul 04 aprilie Multam pentru invitatie,oricind cu placere!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate