Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Paltinul 04 aprilie

minitehnicusro

Postări Recomandate

Ieri la iesirea saptamanala, am mers in Muntii Grohotis, sa luam aer si sa primim in club doi noi membri.

Dimineata ne-am intalnit pe forestier cu un domn de la exploatare care ne-a intrebat ce cautam pe acolo si ce avem de gand.

I-am rapuns ca "Ne plimbam pe forestier pana in capat si apoi ne intoarcem!"

S-a uitat omul lung la trupa de 6 samuraie, toate cu simexuri, trolii si blocanti, ne-a crezut si a plecat mai departe.

Pentru ca masini si pentru ca pe munte inca iarna, mai usor cu offroadu' si mai mult cu gratarul. La doua focuri.

A fost o iesire reusita unde ne-am plimbat, ne-am troliat, am gratarit, am gratarit, am gratarit din nou, am baut (apa plata, evident).

La final am testat pe samuraiul lui Bogdan suspensia "bustean de brad".

Participanti: 6x Samurai, 1x Patrol, 1x Polaris RZR

BogdanKali

Minitehnicus

Johnny_r0

Marius4Motion

Armand18

Bobaru

DanSoare

Gedaci2005

Adisan

Za tracks:

img.thumb.jpg.ebea8dd3a0a58f8cf4397ee988ee1cb5.jpg

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Paltinul 04 aprilie

Din combinatia de apa plata cu adrenalina, s-a lasat la drum de seara cu arc fata rupt, punte deplasata, amortizor in pioneze.

Asa ca dupa ce am coborat la forestier, cu brad, drujba, troliu si o chinga cu clichet, s-a fabricat suspensia "bustean de brad".

Care s-a comportat exemplar pana la Bucuresti.

Coafura rezista si la 80km/h, dar pune la incercare nervii si rinichii proprietarului.

DSCF5260.thumb.JPG.c0d89fb1047433ce2151ccac1c1c636c.JPG

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Si ceva imagini in miscare:

[video=youtube_share;Yy3-FQ3M9tM]

participantii sunt invitati sa contribuie cu imagini si impresii.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Din combinatia de apa plata cu adrenalina, s-a lasat la drum de seara cu arc fata rupt, punte deplasata, amortizor in pioneze.

Asa ca dupa ce am coborat la forestier, cu brad, drujba, troliu si o chinga cu clichet, s-a fabricat suspensia "bustean de brad".

Care s-a comportat exemplar pana la Bucuresti.

Coafura rezista si la 80km/h, dar pune la incercare nervii si rinichii proprietarului.

Sa inteleg ca suspensia a facut fata cu brio . Va rog sa imi inapoiati opera de arta pentru ca vreau sa o omologhez :ha::ha::ha: .

Poate o sa o includem in oferta lui @mini la capitolul suspensie HD samurai .

Editat de marius4motion

Samurai mic dar puternic

In cap incap multe , dar putine raman !

Link spre comentariu

O iesire de exceptie,intr-adevar!! Am avut doua noi experiente. Sa le luam pe rind:

1. RZR-ul lui Adisan: ne-am suit pe un virf pe ZAPADA fara ca macar "troaca" asta sa fie in vreun fel impresionata! A urcat natural,nonsalanta,cu un Adisan la mansa imperturbabil. Precizez ca Samuraiele s-au impotmolit dupa citiva metri de zapada serioasa. Iei vintul direct in bot,zapada si noroiul la fel iar bestia urla intr-un mare fel. Senzatii tari de nota 10!! Bravo Adisane,sa te bucuri de ea cit mai des,te mai asteptam cind doresti!:h5

2. Mini a uitat sa spuna dar cind ne pregateam de gratar am avut un oaspete surpriza-Silviu Istrate cu a sa caracatita binecunoscuta! Fiind inca sub impresia puternica a RZR-ului l-am rugat sa ma dea o tura!:pr1 Daca RZR-ul m-a impresionat,masina lui Silviu m-a descumpanit definitiv!:cr3 Noi sintem niste glumite bune cu ale noastre Patroale,Samuraie,Mitsu etc Doamne,cum poate sa mearga masina asta!!:shock::shock::shock: In fine,liga in care joaca Silviu ne depaseste cu mult!:grin::grin:

In rest,multa voie buna,gratare excelente,vin si tuica pe masura(pardon,apa plata,scuze) iar finalul cu suspensia lui Bogdan oarecum previzibil ca era injectat bine!!:x:ha::x:ha:

La o saptamina dupa Paste reluam ostilitatile sper!:old

Link spre comentariu

Va multumesc pentru invitatie! M-am simtit excelent, o gasca de prieteni foarte faina. Specialitatile culinare au fost cireasa de pe tort. Sa stiti ca nu am venit numai pentru carnati cum zicea Silviu 😄.

Dane, poate treci si tu la mansa RZR-ului sa simti ce poate jokeria😜

We need to dream!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare