Optimus Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Re: avantaje/dezavantaje KIT DE inaltare Pai liftul se obtine din arcuri, amortizoarele doar... amortizeaza. Niste amortizoare noi + niste arcuri noi = love. Daca sunt si HD = hardcore. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ph98him Postat Aprilie 7, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Re: avantaje/dezavantaje KIT DE inaltare multumesc pt sfaturi dragi colegi, cred ca am sa consider o prioritate montarea unui kit de inaltare atunci cand se va intampla sa raman des suspendat..pana atunci...las masina exact cum este in prezent! seara frumoasa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Re: avantaje/dezavantaje KIT DE inaltare ce hotarire inteligenta ai luat mai MITA ramin impresionat Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Re: avantaje/dezavantaje KIT DE inaltare cred ca am sa consider o prioritate montarea unui kit de inaltare atunci cand se va intampla sa raman des suspendat. Asta-i o treaba extrem de relativa. Daca nu ai masina echipata corespunzator, nu prea ramai suspendat/infipt cam pe nicaieri (daca esti constient), insa dupa ce o echipezi cu de toate, aproape de fiecare data vei folosi toate "imbunatatirile" ca sa iesi din belelele in care te-ai bagat "pentru ca acum poti si ai cu ce". Pe de alta parte, nu trebuie sa ramai "des suspendat", e suficent sa ramai o singura data, undeva intr-o zona izolata, singur... Macar poarta la tine tot timpul o lopata, fie chiar si de-aia mica militara, un topor, o sufa sau cordelina mai groasa, un ochet... Pe mine m-au ajutat cand eram "chel". Si cand ai timp, mai studiaza pe youtube tehnici de recuperare, ca nu se stie cand vei avea nevoie de ele. Eu mi-am scos o data masina cu sistemul de parghii vazut pe aici, daca nu stiam de treaba aia, se complica rau situatia pana gaseam un TAF, nu aveam semnal la telefon, nu cunoasteam zona, etc... In concluzie, bagarea de seama e cel mai tare accesoriu in offroad. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Re: avantaje/dezavantaje KIT DE inaltare multumesc pt sfaturi dragi colegi, cred ca am sa consider o prioritate montarea unui kit de inaltare atunci cand se va intampla sa raman des suspendat..pana atunci...las masina exact cum este in prezent! seara frumoasa! Cand vei fi ramas de suficient de multe ori suspendat, s-ar putea sa fie prea tarziu la cate stricaciuni se vor fi intamplat la piesele de sub masina si care se vor fi indoit, strambat, deformat iremediabil....Nu ma intreba care ar fi alea, te asteptam pe tine sa ni le enumeri, daca Doamne fereste asa va fi ! :ga Un alt argument pro suspensie HD ar fi acela al fiabilitatii net superioare fata de suspensia stock pentru ca o suspensie HD a fost construita sa reziste mai bine in conditii de exploatare dure, pe cand o suspensie stock e facuta cu gandul la sosele, iar in cazul Jeep e cunoscut faptul ca baza afacerii lor consta in up-grade-urile ulterioare, iar Worldscape si nu numai, poate sa-ti confirme.... In alta ordine de idei, eu stiam ca Rubiconul are doar blocant spate. Sigur ai blocant si pe puntea fata ? De ce nu faci un topic dedicat masinii tale ca sa ne-o prezinti....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ph98him Postat Aprilie 8, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Re: avantaje/dezavantaje KIT DE inaltare draga astral, daca prezint masina se gaseste vreunul sa zica ca ma laud cu ea(de genul lui saddas)..dar pt tine si pt cine mai este interesat .. masina are urmatoarele componente: 2.8 d cut automata, fab 2011,2 usi suspensie stock anvelope gy duratrac blocant fata-spate stock bara stabilizatoare decuplabila electric planetare rcv troliu warn zeon 10 urmeaza sa ma decid asupra kit ului sau nu,si schimbarii barelor(daca pun kit).. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 (editat) Re: avantaje/dezavantaje KIT DE inaltare eu am facut asa la Panzere , am mers maxim cu suspensia stok pana a devenit impracticabila pe R20 (telescoape curse ) si f. f. moale pe Y61 (masina barca) . Numa dupa aia am pus OME pe R20 si Ironman pe y61. Atat cat suspensia stok a tinut am tras pe ea. Sa iti explic rationamentul meu. Eu am gandit asa , ca daca suspensia originala mai mergea cat de cat bine ar fi fost bani blocati sa o dau jos si sa o pun pe un raft in garaj si sa bag bani in alta suspensie. Daca as fi avut nevoie de roti mai mari inainte nu era stres ca s-a inventat flexu (nu ii musai inaltare) . Eu am ramas suspendat de cateva ori da na Nissanu' rezista :wink: (pana se rupe si el ). Asa ca daca te dai de distractie nu te stresa cat merge suspenisa originala. Eu sincer ies f rar la offroad. Panzerele mele is carutele care ma duc unde vreau eu ca de acolo facem altceva :wink:. Editat Aprilie 8, 2015 de Irod Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ph98him Postat Aprilie 8, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Re: avantaje/dezavantaje KIT DE inaltare irod, suspensia mea nu da deloc semne de oboseala..ma gandeam sa o schimb in ideea de a inalta masina si a pune anvelope mai mari..insa..m am interesat mai mult si am inteles ca intra anvelope echiv la 33 uri fara sa nu modific nimic..eventual doar niste flase distantiere la roti ca sa nu atinga la flexare.. seara buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Re: avantaje/dezavantaje KIT DE inaltare Cu flanse distantiere poti avea surprize la flexarea pe fata cu rotile virate . Acum depinde ce roti , ce flanse , de care jante ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Re: avantaje/dezavantaje KIT DE inaltare daca nu da semne de oboseala sfatul meu este sa tii de bani :wink: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Re: avantaje/dezavantaje KIT DE inaltare Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: avantaje/dezavantaje KIT DE inaltare mare drepte ai FLOW , dar pentru unii colegi e greu s a inteleaga comportamentul masini cu suspensie si anvelope mai profesionale decit cu ce vine masina echipata de fabrica greu greuu greuuuuuu Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 Re: avantaje/dezavantaje KIT DE inaltare Troliul pomenit mai sus, l-ai montat pe/in bara de fabrica sau l-ai montat intr-o bara metalica? Daca prin suspendare lovesti repetat grupurile, cutia de transfer, cardanele sau alte componente aflate sub masina s-ar putea sa iesi mult mai scump decat un kit de inaltare in curand, asta indiferent ca ai sau nu un prieten la care sa apelezi si care sa te scoata din incurcatura. 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 (editat) Re: avantaje/dezavantaje KIT DE inaltare Ce-ar fi bine de stiut : orice kit de inaltare vei monta va veni momentul in care vei ramane suspendat .Asa ca ... analizeaza inainte de a intra unde ,,nu-ti fierbe oala " :old ...eventual trebuie sa iei in calcul cu cine vei iesi (dotarile lor) si asteptarile tale . P.s. De ce sa nu te lauzi cu masina ta :grin: ? mai ales aici unde toata lumea o face ? (lauda/prezentare) Hai cu prezentarea/lauda la rubrica ,,masina mea" -nu de alta dar sa nu creada unii ca esti dintre aceia care doar se baga in seama p'aci :grin: . Pacat ca ai ,,ratat" schimbul de experienta de la Sarata Monteoru : @Astral -Jeep-ul Rubicon are blocant fata si spate din fabrica comandat elecric + ca mai are multe alte dotari HD fata de celelalte Jk-uri :wink: Editat Aprilie 12, 2015 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate