mihai ienea Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 buna ziua .va rog s ama ajutati .am doua probleme . cel care a avut inainte samuraiul meu ,a sudat crucea cardanica pe cardan .ce pot face ?? ca sa o schimb?? si o alta problema importanta ...ar fi ca atuci cand aprind luminile mi se tureaza motorul .care ar fi cauza si cum as putea sa o elimin ? va tare multumesc si va doresc sarbatori pascale fericite tuturor. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Re: cand aprind luminile mi se tureaza motorul .cauze ?? si cum elimin problema . Roaga un electrician auto sa iti masoare cat incarca alternatorul . 1 Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Re: cand aprind luminile mi se tureaza motorul .cauze ?? si cum elimin problema . Trebuie intai sa spui ce fel de Samurai ai(an fabricatie, motorizare). Exista sisteme de compensat turatia pentru atunci cand se adauga consumatori electrici. De acolo i se trage cresterea turatiei. La cardan s-ar putea sa rezolvi doar cu inlocuire a intregului cardan, depinde unde si cum este sudat. 1 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ienea Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: cand aprind luminile mi se tureaza motorul .cauze ?? si cum elimin problema . Trebuie intai sa spui ce fel de Samurai ai(an fabricatie, motorizare). Exista sisteme de compensat turatia pentru atunci cand se adauga consumatori electrici. De acolo i se trage cresterea turatiei. La cardan s-ar putea sa rezolvi doar cu inlocuire a intregului cardan, depinde unde si cum este sudat. an 85 ,diferential blocabil .motor 1,3 .este sudata crucea pe cardan in cap .la fiecare cruce. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai ienea Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: cand aprind luminile mi se tureaza motorul .cauze ?? si cum elimin problema . Roaga un electrician auto sa iti masoare cat incarca alternatorul . .ok .multumesc mult ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate