amarok2015 Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 (editat) sal, cum amarok vad ca nu merita o categorie la masini "adevarate", o sa scriu aici la trotinete, poate mai sunt si alti posesori sau doritori proaspat posesor de bitdi 132kw cutie automata prime impresii: masina se conduce excelent pe asfalt, ca un suv sau un turism, frane super, stabilitate, reprize mai chinuite dar merge, 0-100 in 11 secunde, motorul vrea turatie, cutia la fel, schimba la peste 4500 rpm daca apesi pedala blana oricum, peste ce speram de la un pick-up cauciucuri vara, nu am ajuns in paduri cu ea comandat capac bena si power box, vedem ce si cum cand le am candva va tracta o barca prin lunca dunarii, pana atunci numic deosebit, am ales amarok in detrimentul altora pt.confort si tinuta sosea maxima pt un pick-up, am cochet initial cu hilux pana am realizar ca modelul cu motor 3000 ( cp si nm asemanatoare cu amarok ) nu are dif .blocant spate ! plus confortul si tinuta drum la amarok ne mai auzim ! raspund la intrebari pertinente Editat Aprilie 10, 2015 de amarok2015 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: amarok 2015 S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Pentru inceput, cateva recomandari: Incearca sa scrii corect (cu majuscule la inceput de propozitie) si vei vedea ca vei fi luat mai in serios de multi "Doteaza-ti" topicul cu pozele proaspetei achizitii ca sa ne arati cat de mandru esti de ea:wink: Si nu in ultimul rand: trece-ti corect localitatea de bastina (ca sa eviti sa-ti fie blocat accesul pe forum, conform regulamentului) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amarok2015 Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: amarok 2015 mersi de recomandari daca nu as fi realizar ca esti moderator as fi crezut ca glumesti am modificat locatia, ref la litere mari la inceputul propozitiei, imi asum riscul sa nu fiu luat in serios... :) poate au si altii amarok pe aici sau exista curiozitati, ca din ce am citit zice-se ca e masina de mers in club, eu zic ca vulpea cand nu ajunge la struguri..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saddas Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: amarok 2015 Pune poze domnule cat de repede sa vad daca e acru utilajul! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Aprilie 11, 2015 Partajează Postat Aprilie 11, 2015 Re: amarok 2015 S-o stăpânești sănătos. Modelul cu trasmisie automata este 4x4 part time sau permanent? Are reductor? Înțeleg ca are blocant spate.. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 11, 2015 Partajează Postat Aprilie 11, 2015 Re: amarok 2015 Felicitari de achizitie. In legatura cu un subforum dedicate moderatorii cred ca ar putea sa iti raspunda mult mai pertinent, pana atunci parerea mea umila este urmatoare: Amarok a aparut de prea putin timp ca lumea sa isi poata face o parere, VW este o companie cu experienta mai mare in Golfuri :ha: si spre zero sau zero in domeniul tot teren si nu in ultimul rand forumul nu se poate da de 3 ori peste cap de fiecare data cand unui producator I se nazare sa faca o masina nou. Si iti dau un exemplu in domeniul Pick -up , daca ai fi luat un L200 sau Hilux ai fi avut subforum dar asa..... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Aprilie 11, 2015 Partajează Postat Aprilie 11, 2015 Re: amarok 2015 Georgei21, salut! Iti raspund eu la intrebare. In varianta cu transmisie automata nu are reductor cu 2 trepte dar are, in mod paradoxal, dif. central si spate blocabile. Nu cunosc motivul pentru care au ales aceasta configuratie. In schimb pe varianta cu transmisie manuala se gasesc atat reductorul cu 2 trepte cat si cele 2 dif. blocabile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 11, 2015 Partajează Postat Aprilie 11, 2015 Re: amarok 2015 Probabil ala 132kw se vor transforma in 100kw dupa prima rechemare in service pentru "ajustari". Zic si eu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 11, 2015 Partajează Postat Aprilie 11, 2015 Re: amarok 2015 Nu exista diferentiale blocabile adevarate pe masina aceasta. Totul se face prin sistemul de franare. Daca o roata patineaza, calculatorul o franeaza astfel se transmite turatia celeilalte roti. Am testat masina inainte de a incepe comercializarea ei la noi. Cei de la reprezentanta VW m-au contactat pentru un drivtest dar in teren nu pe asfalt. Ce pot sa spun este ca este submotorizata. O simti cum tremura din transmisie cand incerci sa mergi la cuplu. Am testat masina in teren fara nici o incarcatura. Decat sa puna cele doua turbine, era mai bine daca puneau un motor mai mare nu 2000 cc. E enervant ca sa tot trebuiasca turat motorul ca sa obtii puterea si cuplul de care ai nevoie. Au facut-o pe considerente de taxe dar, masina fiind oricum utilitara, taxele nu sunt atat de mari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Aprilie 11, 2015 Partajează Postat Aprilie 11, 2015 Re: amarok 2015 S-o stăpânești sanatos, sa te poarte pe unde nici nu gândeai si fara evenimente neplăcute, hai repede cu poze ca suntem curioși:br O zi buna LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Aprilie 11, 2015 Partajează Postat Aprilie 11, 2015 Re: amarok 2015 Trai neneaca, super masina, super tehnologie, imbatabila pe autostrada. Daca ai luat-o si full esti boier, te invidiez OMULE ! danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Aprilie 11, 2015 Partajează Postat Aprilie 11, 2015 (editat) Re: amarok 2015 Felicitatari pentru masina. Este o masina noua si indiferent de parerile altora , ar trebui sa te bucuri de ea macar in perioada de garantie. Nu are nimeni ceva in special cu Amarokul ca si masina si ne bucuram ca se inmultesc posesorii , pentru ca cel mai corect review al unei masini vine de la cei care exploateaza zi cu zi respectivul model. Poate ar fi fost mai potrivit ca intrarea ta pe forum sa fie lina si fara noduri . Abordarea pare putin fortata la modul : " va arat eu ce poate alegerea mea ca sa va inchid gurile " si " nu accept discutii tampite , raspund numai la chestii care mie mi se par pertinente ". Daca intri intr-o casa cu sabia scoasa si varful spre inainte , nu te va crede nimeni ca ai intentii oneste si te vei trezi cu o bata de baseball dupa ceafa imediat ce intorci spatele proprietarului . Strict legat de masina iti doresc si eu, si cred ca si ceilalti colegi de forum, sa te bucuri la maxim de utilaj, si sa se dovedeasca a fi o alegere inspirata pentru ce doresti tu de la ea. :grin: Editat Aprilie 11, 2015 de FordRanger Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amarok2015 Postat Aprilie 11, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2015 Re: amarok 2015 cateva poze multumesc pentru sfaturi si interes referitor la masina: asa cum am spus este un 180 cp cu automata 8 trepte, 4 motion permanent, diferential blocant spate se vorbea ca sa imi faca ei resoftare la service ? no way, la service fac ei ce vreau eu nu eu ce vor ei, e pe banii mei distractia masina nu e full, de altfel e o poezie intreaga cu achizitia masinilor, daca nu vroiam ce aveau ei aveam termene iulie august minim, valabil si la subaru, nissan, toyota si ce am mai prospectat eu deci, vazut ce aveau stoc, placut, luat acasa revenind, nu e full ( fara navi, piele altele ) dar are optionalele de confort si altele: climatronic ( doua zone ), scaune incalzite, oglinzi reglabile cu incalzire, duze incalzite, senzori parcare fata spate, daylight, control geamuri auto, jante aliaj 17, iluminare bena, audio, pregatire cupla spate, capitonaj special bena, diferential blocant spate, etc am mers cu ea deja vreo 1000 km cutia automata se comporta excelent, pentru mine e o supriza placuta, venind de pe un outlander cu manuala are si un mod sport, care lucreaza in turatii mai ridicate cateva considerente, din afara ca sa zic asa: e reglata/setata sa mearga in turatie, adica mai precis in modul drive daca apesi pedala blana schimba pe la 4500 ture..., neobisnuit pentru mine care am condus 2.0 tdi manuala, una peste alta chiar nu ai nevoie de turatiile alea nici macar la reprize daca te inveti cu pedala schimbi din apasari/detensionari fine si o ti in ce turatii vrei... modul sport e util ca urca putin turatia la care merge ea cand conduci relaxat, de pe la 1500 pe la 1800, in schimb daca apesi blana se duce cam in 4800 ture inainte sa schimbe ceea ce la prima impresie mi se pare mult, insa asa cum am spus pana la urma este la latitudinea ta din pedala... am facut deja vreo doua drumuri lungi, din care unul buc ( autostrada ) - ploiesti - predeal - bran - rucar, campulung, targoviste bucuresti consum cam 9 l autostrada: lipsa de pedala dupa vreo 120km/ora, ( comparativ cu ce am condus ), cred si ca bena deschisa isi pune cuvantul la viteza mai mare .... reprize - relativ bine fata de ce ma steptam la o utilitara, ceva mai slab decat un suv bun as zice drum national - ok, te trezesti mergand cu suta sau peste fara sa iti dai seama confort- as zice maxim, mult peste asteptari, se conduce ca un suv de lux, nu zgaltaie, nu apare rau de mare la pasageri, nu se apleaca in curbe, directie precisa, una este alta imi depaseste asteptarile - controlul coborarii - trecut in modul offroad si coboara singura controlat pante abrupte..., testat si merge ok oras - bucuresti 12-16 consum, depinde de trafic si pedala acuma, referitor la chestia cu submotorizarea 180 cai sunt 180 cai si 400 si ceva cuplu aia e, chiar daca cifrele ii zgarie la urechi pe unii obisnuiti cu cilindree mare masina nu da semne de submotorizare la condus asfalt si macadam, pante, reprize etc poate ca varianta cu 132 kv si cutia auto este putin altceva decat ce s-a testat acum 3 ani nu am fost la nimic extrem, nici nu am cum cu gumele standard de asfalt de pe ea, o sa mai vedem asta cand o sa care o barca si peridoc de o tona prin namoalele de pe marginea dunarii dar nici nu am emotii pentru asta una peste alta o masina care ajunge la 100 in 11 sec ( testat, cu tot familionul in ea ) nu are cum sa sufere de cuplu sau submotorizare si alte resurse: aici avem un filmulet de la o emsiune tv din NZ, in care este peste ford ranger 3.2 l la acceleratie: goala, cu 500 kg in bena sau cu 500 kg in bena plus 500 kg in remorca si alte filmulete in care taraste alte masini de " firma ", e plin netu: acuma, ref, la diferentialul blocant spate, undeva este un pic de confuzie, nu stiu unde ca nu sunt mecanic, poate ne lamureste cineva mai priceput: - s-a afirmat ca nu are dif. blocant spate mecanic - insa, conform brosurii dif. spate este mecanic, vedeti pag. 44 mai jos - acel diferential electronic este cel central, care la 4 motion permanent sesizeaza derapajul unei roti si transfera puterea la celelalte, pag 42 - in oferta mea, dif. spate este optional, cod 1Y4, se poate cauta dupa cod la vw, mie imi da ceva mecanic cu piese multe revin..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Aprilie 11, 2015 Partajează Postat Aprilie 11, 2015 Re: amarok 2015 Este recunoscut faptul ca VW are un control al tractiunii foarte performant . De la Touaregul care trage avioane incoace , se stie cine este lider la acest gen de intreceri. Totusi , nu acestea sunt singurele tipuri de teste la care sunt supusi caii de povara. De exemplu , s-ar putea ca la trecerea prin vaduri , sa fie alta situatia. Este adevarat ca la tipul acesta de intreceri , Amarokul este mai performant. Vom vedea daca timpul il recomanda si ca pe un autoturism fiabil si rezonabil de intretinut din punctul de vedere al costurilor. Un hardtop ti-ar mari considerabil spatiul de depozitat . Daca doresti sa il utilizezi ca si masina de expeditie , nu vei putea pune nici un bagaj in bena neacoperita si , in consecinta , vei limita spatiul din interior. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amarok2015 Postat Aprilie 11, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2015 Re: amarok 2015 felicitari ca esti fair si obiectiv, oricare ar fi realitatea ms de sfat mi-am comandat deja capac bena + rollbar de la pick-up.ro ref la fiabilitate, nu am asteptari extravagante la outlander, 2.0 tdi de la vw, la 70.000 cazut supapa egr, turbina suiera groaznic deja de multa vreme, reconditionat turbina am doua loganuri cu peste suta fara reparatii life is life..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saddas Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 Re: amarok 2015 Degeaba tot laudati exemplarul,se vede din avion ca e acru tare utilajul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 Re: amarok 2015 Salutari. Felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos. Max, te contrazic. Asa cum a afirmat si posesorul, diferentialul spate este blocabil in adevaratul sens al cuvantului. Ceea ce spui tu legat de franarea rotii care pierde aderenta si transferul catre cea cu aderenta se numeste Controlul Tractiunii. Acesta este disponibil pe o serie intreaga de masini, de la sportive la suv-uri si noile off roaduri/utilitare. Suplimentar insa, unele suv-uri sau utilitare au disponibil ca optiune si diferential spate blocabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 Re: amarok 2015 Max, te contrazic. Asa cum a afirmat si posesorul, diferentialul spate este blocabil in adevaratul sens al cuvantului. Ceea ce spui tu legat de franarea rotii care pierde aderenta si transferul catre cea cu aderenta se numeste Controlul Tractiunii. Acesta este disponibil pe o serie intreaga de masini, de la sportive la suv-uri si noile off roaduri/utilitare. Suplimentar insa, unele suv-uri sau utilitare au disponibil ca optiune si diferential spate blocabil. Modelul pe care l-am testat eu nu avea diferential blocabil in adevaratul sens al cuvantului. Avea doar butonul acela de Traction Control. E posibil ca alte echipari sa aiba si optiunea de diferential blocabil. Uita aici o filmare de la respectivul test: Spre sfarsit se vede faza unde am testat optiunea de Traction Control Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 Re: amarok 2015 Aici am testat sistemul Down Hill Control: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 Re: amarok 2015 Salutare, In ianuarie am avut aceeasi dilema dar am ales Hilux 3.0 automat. Pe sosea la viteza mare simt diferenta dintre cele 5 trepte ale automatei de la Toyota vs 8 de la Amarok. In teren e cu totul alta poveste si am felicit. Multumesc mai compusa si solida Toyota, curba de cuplu MULT mai prietenoasa (desi valoarea maxima de 360 este mai mica decat la Amarok) , cursa MULT mai lunga a suspensiei, iar sistemul de control al tractiunii, desi nu asa de bun ca VW se descurca binisor. Daca chiar este nevoie de blocanti ARB are si pentru spate dar si pentru fata. Gamma de accesorii disponibile pt Hilux este foarte mare iar piesele sunt disponibile pe orice continent mai putin America de Nord. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 (editat) Re: amarok 2015 tot m-am gandit sa postez, sa nu postez dar fiind o lume libera care ofera libera exprimare, desigur fara a leza pe nimeni am zis ca o fac. Eu am avut printre masinile de teren in trecut si un Aro IMS care desi era f putin fiabil , atunci cand era apt se misca interesant. Acum am masinile din semnatura care zic eu sunt si ele destul de rudimentare si sarace in electronica. Ei ce nu inteleg eu este aceasta nevoie de ,,sisteme'' pe o masina tot teren. Pentru colegii carora le plac ,,sistemele''. Va intreb ati vazut vreodata un TAF in teren ? Da stiu este magnific ( exceptand raul ce il produce cu defrisarea) dar privit strict d.p.d.v al capacitatilor de deplasare e absolut magnific. Si asta fara nici un ,,sistem''. Si voi ce vreti auzi controlul tractiunii :grin: . De ce nu lasati astea pt masinile de asfalt sau suvuri? Editat Aprilie 13, 2015 de Irod 1 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amarok2015 Postat Aprilie 13, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2015 (editat) Re: amarok 2015 ai dreptate, doar ca utilitarele despre care vorbim sunt si masini de asfalt si controlul tractiunii, all wheel drive cu alocare dinamica este una din cele mai bune inventii pentru asfalt de la maimuta incoace ofera o stabilitate, tractiune si control al masinii pe care tractiunile doar fata sau spate nu o pot face acest sistem nu poate functiona fara o alocare dinamica fata spate sau intre roti, lucru imposibil de facut fara controlul electronic in afara asfaltului nu stiu daca are vreo valoare iarasi, esp, asr si altele tot la asfalt folosesc sa nu uitam ca inaintea inventarii acestor sisteme utilitarele erau dezastruoase la asfalt, incidenta rasturnarilor si problemelr de control erau forte mare, practic erau cele mai nesigure masini acum pot fi conduse ca un turism.... Editat Aprilie 13, 2015 de amarok2015 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Re: amarok 2015 se poate sa ai dreptate, masinile mele nu au nici un ,,sistem'' decat abs cu toate astea le simt f sigure si stabile. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amarok2015 Postat Aprilie 13, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Re: amarok 2015 daca motorul de 2.0 este fortat la 180 cp si 420nm, ce este de spus atunci de noul 2.0 de pe passat, 240 cp si 500 nm http://www.automarket.ro/masini-noi/volkswagen/passat-2014-20-tdi-bmt-240cp-aut-4motion-highline-110760/specificatii.html sau http://m.autoevolution.com/vw-passat-b8-20-bitdi-240-hp-acceleration-test-very-impressive-video-87586.html 0-100 in 6 secunde, gratie si tractiunii 4motion sau cutiei auto dsg, ambele prezente pe amarok la un moment dat unii producatori vor avea probleme sa justifice preturile absurde de la motorizarile cu 130cp la 2.5l si cutiilor arhaice cu 5 trepte.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Re: amarok 2015 A propos de cutie de viteza, cea "automata" de pe Amarok ce fel de cutie este, hidratata sau ceea ce unii producători numesc "robotizata" (un fel de cutie manuala cu un mecanism de schimbat treptele (ca la FIAT 500 de exemplu)? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate