Max Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Impreuna cu membri Club4x4 din Viseul de Jos - Maramures am organizat o actiune umanitara cu scopul de a dona pachete cu alimente unor familii sau persoane defavorizate din zona localitatii Viseul de Jos, jud. Maramures. Majoritatea familiilor locuiesc in zone izolate, greu accesibile. S-au adunat aproximativ 4700 de lei din care s-au cumparat produse alimentare diverse pentru 19 familii Am fost 6 masini. Am beneficiat si de o zi superba pentru offroad, trasee si privelisti frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Re: Actiune Umanitara de Paste Club4x4, Viseul de Jos, Maramures A fost o actiune foarte reusita, o zi minunata alaturi de oameni minunati. Multumesc tuturor celor implicati in eveniment! Atasez si un video cu desfasurarea evenimentului Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Re: Actiune Umanitara de Paste Club4x4, Viseul de Jos, Maramures respect NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMM74 Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Re: Actiune Umanitara de Paste Club4x4, Viseul de Jos, Maramures Felicitări domnilor! LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmarfan Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Re: Actiune Umanitara de Paste Club4x4, Viseul de Jos, Maramures Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian_popescu Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Re: Actiune Umanitara de Paste Club4x4, Viseul de Jos, Maramures Respect !. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Re: Actiune Umanitara de Paste Club4x4, Viseul de Jos, Maramures In spiritul bunelor traditii si al offroad-ului. Toata admiratia! Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Re: Actiune Umanitara de Paste Club4x4, Viseul de Jos, Maramures Felicitari si Paste fericit tuturor! :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny B Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Re: Actiune Umanitara de Paste Club4x4, Viseul de Jos, Maramures Ma inclin! Felicitari! Ma bucur nespus ca am gasit in aceasta comunitate asemenea oameni. Grupul din Constanta organizeaza astfel de actiuni in zona noastra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexey86 Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Re: Actiune Umanitara de Paste Club4x4, Viseul de Jos, Maramures Felicitari! Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts