Roberto Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna daca Pajero are seria de sasiu trecuta cumva si pe caroserie sau se poate schimba caroseria fara sa se mai treaca pe la rar. Ca detalii caroseriile sunt aceeasi culoare. Cat ar fi de dificila aceasta operatiune? Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Re: Serie Pajero din 93 Are seria stantata pe lonjeronul dreapta, in spate. Pe caroserie nu e stantata nici o serie, insa ai o placuta de aluminiu pe care e stantata inca odata seria si gabaritele. Se afla sub capota, prinsa cu 4 nituri pe partea de la pasager. Poti circula si fara bucata aia de tabla, oricum nu intreaba nici macar aia de la RAR de ea. Eu am schimbat caroseriile si nu a fost nici o problema. Legat de cata munca ai de pus... nu e cine stie ce. In zile termini de schimbat tablele si in a treia de pus interiorul. Cu ocazia asta poti sa-i faci si un body-lift frumos :wink: OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
verssatu Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Re: Serie Pajero din 93 am incercat si eu sa gasesc seria de sasiu, dar nu am reusit, cu toate indicatiile de aici...poate pune cineva o poza, o sageata sau orice indiciu? am frecat la lonjeron de mi-au iesit ochii din cap si nu am gasit nimic... multumiri anticipate! Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Re: Serie Pajero din 93 De la suportul de toba inspre in fata... chiar acolo este, nu am poze dar te descurci tu!!! SI freaca bine, antifonul de la Mitsu e cam tapan!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
verssatu Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Re: Serie Pajero din 93 am inteles...merci! am racait cu tot felul de chestii, insa nu am putut trece de antifon ce-i drept...mai incercam. Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Re: Serie Pajero din 93 Daca seria originala nu mai este vizibila, RAR-ul o poate pansona in alta parte. Am intalnit si in stanga fata. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
verssatu Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Re: Serie Pajero din 93 multumesc wolf seria nu exista, din pacate. am ajuns la fiersi nimic. vreau s-o inmatriculez in bulgaria, sper sa treaca rar-ul...mai exista cumva o serie poansonata pe pragul din stanga, undeva pe dedesubt? Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaiceanu marian Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Re: Serie Pajero din 93 multumesc wolf seria nu exista, din pacate. am ajuns la fiersi nimic. vreau s-o inmatriculez in bulgaria, sper sa treaca rar-ul...mai exista cumva o serie poansonata pe pragul din stanga, undeva pe dedesubt? Vezi ca daca n-ai serie n-ai ce cauta in BG. Iti vor opri masina pt vre-o 3 saptamani pt a veni o comisie de la Sofia . Ti-o vor bloca in calculator si in BG nu o vei mai putea inscrie niciodata! Alt loc al seriei de pe sasiu nu exista! I-a legatura cu GEPETO sau ASFALTTANGO si te vor lamurii! Bafta multa! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Re: Serie Pajero din 93 Daca nu exista...se poate pansona, numai sa fie facuta bine sa nu existe riscuri. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassai Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Re: Serie Pajero din 93 eu am avut 3 pajero si nici una nu avea serie pe sasiu toate seriile sunt sub capota pe placuta din fata pasagerului e deajuns aia si actele complete, bafta multa la inmatriculare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
verssatu Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Re: Serie Pajero din 93 Vezi ca daca n-ai serie n-ai ce cauta in BG. Iti vor opri masina pt vre-o 3 saptamani pt a veni o comisie de la Sofia . Ti-o vor bloca in calculator si in BG nu o vei mai putea inscrie niciodata! Alt loc al seriei de pe sasiu nu exista! I-a legatura cu GEPETO sau ASFALTTANGO si te vor lamurii! Bafta multa! eu am avut 3 pajero si nici una nu avea serie pe sasiu toate seriile sunt sub capota pe placuta din fata pasagerului e deajuns aia si actele complete, bafta multa la inmatriculare ! eu pe cine sa cred...? :( @bassai: cele 3 erau pe bulgaria? @saiceanu marian: n-o s-o pot inscrie niciodata in bulgaria sau niciodata, nicaieri? Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaiceanu marian Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Re: Serie Pajero din 93 eu pe cine sa cred...? :( @bassai: cele 3 erau pe bulgaria? @saiceanu marian: n-o s-o pot inscrie niciodata in bulgaria sau niciodata, nicaieri? Sunt persoane aici pe forum care inmatriculeaza masini pe BG. I-a legatura cu ele si te vor lamurii! Eu ti-am spus aceste lucruri deoarece sunt patit nu iti spun din auzite! Vezi la sectiunea PIESE DE SCHIMB e un pajero al meu la dazmembrat citeste acolo ,este integ serialul cu BG! Deci inca o data : N-ai serie pe sasiu n-o vei putea inscrie la BG never! Cineva de aici ti-a spus ca a inmatriculat 3 masini fara serie . Pune-l sa ne povesteasca si noua cum a reusit performanta asta ! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link to comment Share on other sites More sharing options...
verssatu Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Re: Serie Pajero din 93 iti stiu povestea... l-am rugat deja pe colegul bassai sa-mi spuna ce si cum, pe privat insa. Daca vrea sa scrie si pe public, e alta discutie. merci Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Re: Serie Pajero din 93 eu am avut 3 pajero si nici una nu avea serie pe sasiu toate seriile sunt sub capota pe placuta din fata pasagerului e deajuns aia si actele complete Mda... Si marmota...:2dr OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
verssatu Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Re: Serie Pajero din 93 Deci inca o data : N-ai serie pe sasiu n-o vei putea inscrie la BG never! Cineva de aici ti-a spus ca a inmatriculat 3 masini fara serie . Pune-l sa ne povesteasca si noua cum a reusit performanta asta ! S-a inmatriculat si fara serie pe sasiu. :banana A durat mai mult, dar s-a rezolvat pana la urma. Masina e acasa, cu toate actele in regula. Multumiri tuturor pentru sfaturi! Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Re: Serie Pajero din 93 :1 Imi retrag marmota de mai sus. Dar, nu ne dai si noua, muritorilor de rand, ceva detalii ? Macar asa, aproximative, sa nu murim prosti. OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaiceanu marian Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Re: Serie Pajero din 93 S-a inmatriculat si fara serie pe sasiu. :banana A durat mai mult, dar s-a rezolvat pana la urma. Masina e acasa, cu toate actele in regula. Multumiri tuturor pentru sfaturi! Bravo ,Felicitari ..... Cine poate .poate.... dar daca poti ajuta pe cineva s-o faci fara ezitare! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link to comment Share on other sites More sharing options...
verssatu Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Re: Serie Pajero din 93 Ca idee, erau interesati daca nu cumva este o alta serie stantata sub locul dedicat...cu un flex, s-a decupat bucata unde trebuia sa fie...negasindu-se nimic, comisia care initial a intors masina pe motiv ca ar fi altceva (alta serie) dedesubt, a fost intelegatoare si a acceptat situatia. E drept ca nu am intrat in prea multe detalii nici eu, am fost multumit de rezultat. Am toate cartonasele, vignetele de parbriz, cartea, procura, contractul, numarul spate are sigiliul RAR-ului lor...pretul a fost mai mult decat decent, dar nu m-am dus la nimereala. Masina a stat cam 2 saptamani (comisia se intrunea doar miercurea din ce am inteles), dar nu mi-am facut probleme dpdv al sigurantei masinii. Au fost ceva emotii, ca nici bulgarul nu mai avusese de-a face cu situatie de genul asta, dar, intr-un fel s-a descurcat. Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 (edited) Re: Serie Pajero din 93 Unde in BG ai reusit performanta asta? Intreb pentru ca mai multa lume a avut probleme din cauza seriei. OFF: Eu sunt un caz fericit, fara serie pe sasiu, dar facand inmatricularea iarna, masina era plina de gheata si le-a fost lene baietilor de la statie sa caute prea mult... au copiat seria din acte si aia a fost... Edited March 30, 2011 by Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
verssatu Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Re: Serie Pajero din 93 In Ruse e inmatriculata... Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edyman26 Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Re: Serie Pajero din 93 S-a inmatriculat si fara serie pe sasiu. :banana A durat mai mult, dar s-a rezolvat pana la urma. Masina e acasa, cu toate actele in regula.QUOTE] AdiV6 are un pajero inmatriculat bulgaria fara serii atat la motor cat si la sasiu, deci se poate! SAAB policy "We believe that safety means avoiding accidents. Not just surviving them." Link to comment Share on other sites More sharing options...
verssatu Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Re: Serie Pajero din 93 e putin comica situatia acum, pentru ca tot apar oameni care au reusit inmatricularea fara serie de sasiu...:old, in sensul pozitv al propozitiei Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miu Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Re: Serie Pajero din 93 Salut Ai avut noroc . Cand am inscris eu masina erau 3 buc fara serie,trecute prin comisie dar fara rezultat pozitiv Si la bulgari incet ,incet se impun cateva restrictii: Am simtit-o pe pielea mea vis a vis de faruri ,in acea zi se schimbase seful ,politistul sef de la Rar si nu mai inmatricula nici o eglezoaica daca nu avea faruri europene,vis a vis de serie nici nu se punea problema ,iar eticheta de la motor e zero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitapopescu Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Re: Serie Pajero din 93 ai grija cu inmatricularea in bulgaria ,la aia daca ceva e in neregula iti opresc masina minim 2-3 saptamani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts