Val-Racings Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Hristos a Inviat si buna ziua pentru tot bolnavii si nebunii de offroad:) Se termina ziua de duminica si am gasit si eu ceva timp sa creez pe acest forum o mica tema cu niva mea de concurs:) care este in constructie activa :) Cu o droae de modificari si toate menite de a scapa de slabiciunile nivei:) Astazi voi incepe cu primul punct Carcasele de fuzeta cu rulment Iveco confectionare proprie: 1.Carcasele de fuzeta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Re: Lada niva 3D Punisher:)....so ia dracii:) Asteptam cu mare interes continuarea:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Re: Lada niva 3D Punisher:)....so ia dracii:) Asteptam cu mare interes continuarea:grin: sal,spor:wink: bucsele HD la ce pret le-ai gasit si de unde? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Val-Racings Postat Aprilie 13, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Re: Lada niva 3D Punisher:)....so ia dracii:) Aduc totul din rusia acolo e alma mater la toti nivarii:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Re: Lada niva 3D Punisher:)....so ia dracii:) Aduc totul din rusia acolo e alma mater la toti nivarii:)) ai PM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Val-Racings Postat Aprilie 19, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Re: Lada niva 3D Punisher:)....so ia dracii:) Buna ziua Dragi NIvari din toata Lumea astazi este o zi frumoasa si cum spune obiceiul astazi cele mai mari case de moda prezinta cele mai indraznete colectii pe aleele cimitirelor din plaiu natal:) Ca sa nu fim departe de progres mam trezit si eu de dimineata am asternut o prefata cu inimioare pe masa de lucru ca sa va arat si saptamian aceasta Visul Nivarului sub Numaru Doi:) Visu Nr2. Cardanele HD Belcard producator Belorusia .Schimbu lor este motivat din cauza ca instalez pe masina un Motor de 1,9 TDI de 110 cau putere plus niciodata nam crezut in piesele si mai ales cardanele de niva .Diferenta o vedeti si voi din poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
myke Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Re: Lada niva 3D Punisher:)....so ia dracii:) Cutia de viteze ambreiajul si grupurile tin la 110 cai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Val-Racings Postat Aprilie 19, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Re: Lada niva 3D Punisher:)....so ia dracii:) 1. Cutia o pun cu 5 trepte pentru inceput daca nu va tine pune de bmw 320 e mai eftine shi e de tanc:) 2.ambreaju nu ramine de niva pun de WV diametru 228 3.Transferu va suferi ceva modificari de rulmenti si sateliti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Lada niva 3D Punisher:)....so ia dracii:) ai fi surprins ca la cardanele de niva 1,7 I punctual cel mai slab nu sunt crucile cardan e culisanta:) iar transferal mai bine pui din start unul de samurai sau de uaz daca e mai la indemana:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Val-Racings Postat Aprilie 21, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Lada niva 3D Punisher:)....so ia dracii:) Salutare dupa cum se vede in poze culisanta la cardanele noi e de doua ori mai groasa :) ce ce tine de transfer va suferi doar schimbu de capace vor fi de tip noi cu rulment dublu plus schimb de sateliti si atit:) transferu de niva tine fara nici o problema chiar si 35 e demonstrat cit tine de transferurile samurai sau uaz la ambele cardanu fata se roteste invers decit cel de niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Val-Racings Postat Iulie 27, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2015 Re: Lada niva 3D Punisher:)....so ia dracii:) Salutare Baeti Nivari :) si fete daca cu adevarat sunt shi asa ceva :) cei drept cu greu cred a mai gtrecut ceva timp si cum e obiceiu la mine sa testez tot ce fac acuma cu 100%pot afirma ca functioneaza ideal:)) Deci primu punct astazi va fi : 1:Confectionare carcasa Fata Otel:)) fara prinderi caci se fac un functie de tipul de motor si baia de ulei adaptaptata deja dupa suspensie ceva poze nu mai stau cu grija ca voi rupe grupu va plesni aluminiu ala din cutii de pepsi:) 2.Sistemu de directie pentru ca totul e facut ca din fund shi e un mare chin de facut geometria am facut totul HD asa cum iubesc deci in poze veti vedea si veti intelegea : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate