Sabau Gigel Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 (editat) Am ars garnitura de chiuloasa la Toyota LJ 70 motor 2,4 2LT. Am dasfacut garnitura si am observat ca unele gauri pe unde circula apa erau astupate de garnitura,eu intreb pe cine se pricepe mai bine ca mine daca este normal ptr ca eu cred ca trebuiau desfundate cu o preducea. Garnitura noua care am cumparat-o este identica cu cea de pe masina. Mentionez ca gaurile corespund intre chiuloasa si bloc motor dar sunt intrerupte de garnitura Editat Aprilie 14, 2015 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Re: Am o dilema la garnitura de chiuloasa ! Gaurile astupate limiteaza circulatia la cilindri din apropierea pompei pentru a nu priva de racire la cilindrii cei mai indepartati . Daca se deschid toate pasajele de circulatie debitul pompei de apa nu e suficient si pentru ultimii cilindri , avand ca efect racirea neuniforma prea rece la cei apropiati si prea cald la cei indepartati , cu consecintele de rigoare - tensiuni inegale la piesele turnate in special din aliaje usoare si fisurarea lor , mers neregulat al motorului din cauza diferentelor de temperatura , uzuri neuniforme . Deschiderea pasajelor de racire e benefica doar daca ai rampa de racire cu limitatoare de debit la fiecare cilindru si pompa de apa cu debit majorat . Daca nu , mai mult dauneaza . 2 ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 14, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Re: Am o dilema la garnitura de chiuloasa ! Multumesc @cos am inteles! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: Am o dilema la garnitura de chiuloasa ! Dilema asta am avut-o si eu cand am schimbat garnitura motorului de pe Def (benzinar 2 litri turbo) - gaurile de apa din garnitura sunt mai mici de jumatate fata de corespondente lor din bloc si chiuloasa...le-am lasat asa,mecanicul a zis ca daca le majoreaza e necesara o pompa cu debit mai mare. Aceeasi problema e si pe partea de ulei (intrarea de presiune) unde exista 2 tipuri de garnituri,una cu restrictorul in ea (gaura mica),alta cu gaura mare ce functioneaza cu restrictorul in bloc...la Rover am acelasi motor si aveam probleme cu chiloasa (asa l-am luat)...la reperatie am constatat ca avea garnitura cu restrictor montata fara sa fie scos restrictorul din bloc... Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: Dilema la garnitura de chiulAsa, motor Toyota 2LT Am dat gaurile in garnitura de chiuloasa in ordine crescatoare am inceput cu 4 mm la cilindrul unu pana la 8 mm la ultimul cilindru. Am testat masina ieri pe autostrada si la maxim nu a ridicat nici un grad peste 85 de grade Inainte la peste 120 km/ora ridica la 95-100 de grade. Acum am mers cam 20 km cu peste 140km/ora si sta bine cu temperatura Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: Dilema la garnitura de chiulAsa, motor Toyota 2LT domnu Gigi :) va apucati de tuning:):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: Dilema la garnitura de chiulAsa, motor Toyota 2LT domnu Gigi :) va apucati de tuning:):):) Carol de mult! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate