Vetaly_100 Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Salutare, Astazi mi s-a intamplat urmatoarea situatie: in timp ce mergeam prin oras mi s-a aprins becul de la frana de mana. Dupa vreo 3 km am parcat si am vazut o scurgere langa roata spate stanga. Mi-am dat seama ca-i lichidul de frana si am zis sa ma intorc repede spre casa sa fac o verificare, insa in timp ce ma intorceam, am simtit ca nu prea mai aveam frane si s-a aprins si becul ABS, declansandu-se un sunet permanent (un tiuit enervant). Mentionez ca iarna am utilizat masina foarte putin, drept urmare au ruginit discurile, iar recent, dupa o utilizare mai intensa pe timp de ploaie, cred ca s-au si ovalizat putin discurile: dupa sunetul scos mi-am dat seama. Exact zilele acestea cand vroiam sa merg sa rectific discurile, a aparut problema sus mentionata. Rog mult pe cei care au avut probleme similare sa-mi spuna care a fost solutia si eventual la ce service au solutionat aceste probleme. Multumesc. Cu stima, V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Probleme franare Pajero V60 Acel bec care e si pe frina de mina este si pe plutitorul din vasul de lichid de frina.S-a aprins datorita faptului ca lichidul a scazut in vas datorita unor pierderi.Rezolva acele pierderi de lichid si becul va sta stins.Becul de ABS il stingi numai cu testeru. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Probleme franare Pajero V60 La mine s-a stins, Cristi, becul de ABS, de fiecare data cand am avut probleme, dupa ce rotile au facut cateva ture, eventual dupa 2-3 frane. De fiecare data problema a fost un senzor, o data defect si a doua oara cu mufa iesita. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate