Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Placa suport pedale..

cipcop

Postări Recomandate

Salutare!

Ma poate ajuta cineva cu un hint de unde as putea lua o placa de care se prind pedalele (suport pedalier)?

Cel de la masina mea a cedat intr-un colt....mecanicul nu garanteaza ca sudura o sa tina.....si problema e ca nu gasesc la dezmembrari decat de la masini de anglia.

Si nu sunt sigur ca se potriveste....

As aprecia orice informatie....poate a mai avut cineva aceeasi problema.

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Placa suport pedale..

Foarte probabil ca cea de la masinile cu volan pe drepta nu se potriveste la tine.

Sudura, eventual o intaritura ar trebui sa tina.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Update:

Pentru cei care au mai avut problema asta: Nu SE POTRIVESTE DE LA RHD LA LHD!!

Din pacate la mine a cedat deja de tot si sudura in mod sigur ar fi doar o solutie temporara!

Am gasit la cineva piesa pentru LHD si o astept sa-mi ajunga maine!

Aviz : daca simtiti ca va intra din ce in ce mai greu in viteza, verificati si asta...aruncati o privire la locul de pe podul pedalier unde se prinde cablul de ambreiaj, fiindca este o problema destul de comuna la JUMNY se pare! Eu asa am patit si chiar dupa ce am schimbat cablul pana la urma a cedat de tot fisura!!

Iata si o descriere a cuiva care a documentat problema!

http://www.bigjimny.com/index.php/forum/7-jimny-technical/4422-my-bits-solved-problem-with-pedal-block

Link spre comentariu

Eu am luat masina cu acea parte a suportului sudata si ranforsata (banuiesc ca a avut probleme proprietarul vechi). Insa unui prieten, i s-a rupt, pe drum, coltul acela, unde vine cablul ambreiajului, iar solutia a fost sa scoatem placuta de metal rupta si sa o punem pe partea cealalta a peretelui motor, pentru ca apoi sa prelungim putin cablul ambreiajului cu niste sarma (in cazul nostru am folosit o mica carabina ce o aveam prin masina). Tine si acum si asa o sa si ramana.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare