cipcop Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Salutare! Ma poate ajuta cineva cu un hint de unde as putea lua o placa de care se prind pedalele (suport pedalier)? Cel de la masina mea a cedat intr-un colt....mecanicul nu garanteaza ca sudura o sa tina.....si problema e ca nu gasesc la dezmembrari decat de la masini de anglia. Si nu sunt sigur ca se potriveste.... As aprecia orice informatie....poate a mai avut cineva aceeasi problema. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Placa suport pedale.. Foarte probabil ca cea de la masinile cu volan pe drepta nu se potriveste la tine. Sudura, eventual o intaritura ar trebui sa tina. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipcop Postat Aprilie 20, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Placa suport pedale.. Update: Pentru cei care au mai avut problema asta: Nu SE POTRIVESTE DE LA RHD LA LHD!! Din pacate la mine a cedat deja de tot si sudura in mod sigur ar fi doar o solutie temporara! Am gasit la cineva piesa pentru LHD si o astept sa-mi ajunga maine! Aviz : daca simtiti ca va intra din ce in ce mai greu in viteza, verificati si asta...aruncati o privire la locul de pe podul pedalier unde se prinde cablul de ambreiaj, fiindca este o problema destul de comuna la JUMNY se pare! Eu asa am patit si chiar dupa ce am schimbat cablul pana la urma a cedat de tot fisura!! Iata si o descriere a cuiva care a documentat problema! http://www.bigjimny.com/index.php/forum/7-jimny-technical/4422-my-bits-solved-problem-with-pedal-block Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrut696 Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Placa suport pedale.. Eu am luat masina cu acea parte a suportului sudata si ranforsata (banuiesc ca a avut probleme proprietarul vechi). Insa unui prieten, i s-a rupt, pe drum, coltul acela, unde vine cablul ambreiajului, iar solutia a fost sa scoatem placuta de metal rupta si sa o punem pe partea cealalta a peretelui motor, pentru ca apoi sa prelungim putin cablul ambreiajului cu niste sarma (in cazul nostru am folosit o mica carabina ce o aveam prin masina). Tine si acum si asa o sa si ramana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate