ucenica Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Re: Am inaugurat Baiului! Weekend-ul asta mai iesiti prin zona? Eu sigur ajung maine dimineata pe Valea Doftanei si tare vreau sa-mi probez troliul cel nou :) ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EDI OPREA Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Re: Am inaugurat Baiului! Si daca nu ti-e cu suparare,de ce faci asta daca stii ca se poate defecta blocantul?!:bi Merg asa de patru ani si nu s-a defectat dar nu cuplez in sarcina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Re: Am inaugurat Baiului! Weekend-ul asta mai iesiti prin zona? Eu sigur ajung maine dimineata pe Valea Doftanei si tare vreau sa-mi probez troliul cel nou :) daca vrei sa il probezi am un copac cazut in spatele curtii pe care il putem trolia la drum,Il chemam si pe Iwa si facem dupa un gratar cu lemnele ramase:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Re: Am inaugurat Baiului! Daca ai curtea pe Valea Doftanei, i'm in, aduc si toporul si facem copacul surcele :):) ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Re: Am inaugurat Baiului! Daca ai curtea pe Valea Doftanei, i'm in, aduc si toporul si facem copacul surcele :):) neee da gasim sa intram in curtea cuiva pe acolo:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Re: Am inaugurat Baiului! Perfect, nu stiu copaci cazuti dar stiu multe curti pe Valea Doftanei! Eu plec maine dimineata din Bucuresti cu un Mitsu cu Mt-uri si 2 copiloate :) Daca se mai plimba cineva prin zona, tel meu e 0757394120 sau pe statie pe canalul 16! Speram sa ne intalnim :) ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Re: Am inaugurat Baiului! Nu a fost puntea in sine, ci planetara stanga spate. Cat despre damage in padure... ce pot sa zic... am tot timpul o punga in masina sa strang ce pica :wink: Cu ocazia asta insa am experimentat mersul la vale cu tractiune fata... si este absolut dubios :) tot timpul aveam impresia ca ma vine spatele peste mine, sau ca vrea sa ma depaseasca. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Re: Am inaugurat Baiului! bravooo:) ai intrat in clubul celor care au rupt planetare:):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Re: Am inaugurat Baiului! breeeee am intrat demuuuuult :) prima planetara de mishu am rupto la romexpo in curte acu 2 - 3 ani :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Re: Am inaugurat Baiului! breeeee am intrat demuuuuult :) prima planetara de mishu am rupto la romexpo in curte acu 2 - 3 ani :) adica cu putin timp dupa ce am rupt eu cand am tarat radacina aia de copac:):):) cum in curte?:):):) pe asphalt:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_ro Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Re: Am inaugurat Baiului! In sfarsit am ajuns si in muntii Baiului, respectiv pe Baiul Mare :) . Pe jos insa.....Dustericiul l-am lasat Sorica. https://www.flickr.com/photos/taviro/albums/72157655567577331 Multumesc pe acasta cale celor care s-au oferit sa ma ia cu ei pe aceste meleaguri faine. Cu stima, Tavi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobo Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Re: Am inaugurat Baiului! Salut Aveti cumva trackul de la iesire asta? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate