Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

RR vogue 4.4 benzina

iliealexandruion

Postări Recomandate

Salutare dragii mei colegi,

Am ajuns in punctul in care sunt gata sa mi iau o masina de mers la vanatoare.(nu off road extrem..doar namoleala specifica vanatorii la campie..).Nu am posibilitati sa mi iau 2 masini personale asa ca imi doresc sa o foloseasca si sotia din cand in cand..asa ca am ajuns si la acest RR 4.4. Cand o iau la tavaleala,sigur va beneficia de roti dedicate,scuturi,snorkel si o bara cu troliu...intrebare de incepator/neinitiat:este o masina capabila de ce am impartasit mai sus?

ps:consumul NU ma intereseaza!doar fiabilitatea si intretinerea!

sau touareg 5.0 v10 diesel....este mai ok..?

citeste mult,invata si mai apoi incearca!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: RR vogue 4.4 benzina

deci..cam astea ar fi finalistele:RR 4.4, touareg 5.0 v 10 dar ,(in cazul in care cad la pace cu ,,barosanu' '')imi place cel mai mult patrol ul lui koala......

astept cu nerabdare raspunsuri//

Link spre comentariu

Salut.

Pentru inceput tin sa-ti spun ca nu faci alegerea potrivita, mai ales cand vine vorba de accesorizare.

Snorkel pentru acest model de RR nu exista in general, mai ales ca snorkelul pe un motor pe benzina este egal cu zero. Cel mult respira motorul aer ceva mai curat, dar atat.

Touareg-ul V10 nu este o varianta buna. Nici pentru acesta nu exista snorkel sau mari posibilitati de accesorizare.

Iti recomand Toyota LC120, Discovery 3, Pajero, Jeep Grand Cherokee. Pentru acestea exista o multime de accesorii pentru off-road.

Atasez o poza cu modelul de Range Rover folosit in competitia G4 Challenge. Cam asta este maximul de accesorizare.

G4Challenge09.jpg.7aed94452648954ea5a8766b3143a3af.jpg

Link spre comentariu

Si mistretul cu ce il cari?

La vanatoare pe timp rau te cam murdaresti...o mare parte ajunge in masina...si V8 de 4.4 litri -pentru ce?

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Eu zic sa lasi masina asa cum este pentru ca orice accesoriu montat pe ea va fi scump si ca sa o faci sa intri cu ea la vanatoare ai sa cheltui suficienti bani cat sa iti cumperi o maina dedicata pt.off-road.La vanatoare de obicei pleci cu cativa prieteni si cel mai bine cumparati o masina impreuna de care sa nu va doara sufletul cand intrati cu cizmele pline de noroi sau de sangele care se scurge in portbabaj.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

cata dreptate aveti DAR... nu mi permit sa dau mai mult de 10000 iepuroi pe masina plus accesorii(e una ok pe net la 7000E)...nevastamea vrea masina mare,si sa impac si capra si varza....cam ce pot face?vreau ceva si confortabil si potent in teren mediu,cu MT uri,distantiere,troliu si cam atat sa zicem...pt ca in rest va servi drept caruta de nevasta si trebuie sa fie ok....

stiu ca nu e cea mai fericita situatie dar...e un compromis pt moment.

daca ar fi sa am visuri: un hilux super accesorizat,cu de toate ca la shaorma...

asa ca...hilux ok sau land cruiser la banii astia nu ma ating,ar mai fi si patrol ul lui Koala dar e un pic prea extrem pt nevasta,iar un discovery3 iar nu pot la banii astia..offf..greu e frate.

deci range va fi 4.4!

Link spre comentariu

Retine, incerc sa fiu dragut.....:ha::ha:

RR Vogue asta este cel mai ok daca te duci la vanatoare cu Tiriac & Co.Cu toate ca o sa fii ruda saraca, modelul nou sare de 100000E,deci iar impresie 0 in fata cunoscatorilor.......poate doar paznicii de vanatoare te vor injura mai copios app de spaga mica comparativ cu numele masinii........

In rest, nevasta poate sa faca cumparaturi si sa bea cafea si fara elefant......poate cu un Polo, Citroen C3, Peugeot 208, o Honda, mica , sport, de oras .... poti lasa stacheta si la un 5000E iei masina buna, simpatica cu consum 5-6 %in oras....

La fel si pt vanatoare, cu restul de 5000 E dupa nevasta iei masina de vanatoare .De vanatoare nu de plimbat pusca de mii E si impresionat amicii de business ---adica afara vanatoare de catifea....

Pentru chestii din astea de fita nu te uiti la buget. 10000E sunt MUUUULT prea putin si la cit costa servicele la rabla aia, dupa doua vanatori si o investitie rapida de 5000E in piese, comanzi mistretul acasa.

De curiozitate, ce bolid conduce sotia de ar avea nevoie de RR 4.4 benzina pt oras?

PS: masina lui Ricardo merita un proprietar pasionat....

PS2: ia totul ca o discutie prieteneasca,incearaca sa gindesti la rece.....sincer pentru mofturi expuse aici,ar trebui sa poti pune de-o parte 10000 pe luna.in E. Daca faci asta,atunci orice fita expusa mai sus este ok si-mi retrag cuvintele urandu-ti succes.Trebuie sa traiasca toata lumea ,si preparatorii, si mecanicii,si benzinariile,si si si.....

Sanatate!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

stai linistit ca stiu sa primesc critici..glume si rautati sa zicem...asa ca patrolul este optiunea nr 1.rr 2 samd...cat despre ce zici tu partial adevarat..nu comentez dar cred ca gusturile nu se discuta.! 100% va fi benzinar,mare daca nu ma lipesc de patrol ul ala.deci NU vreau acel range ca sunt disperat dupa fite rr 4.4 ci doar este chilipir cu istoric complet,consumul pt mine nu e o problema,la pise si intretinere oricum nu va face mai mult de 10.000 pe an ...asa ca...

va mai stresez putin pe aici...

1.iar nevasta nu vrea motor mare:ha:..eu vreau !!!!

2. si ce vreau eu nu e nou e din 2004 si costa 7mii E .

ms de raspuns

Link spre comentariu

.....chiar daca inca nu sunt pasionat 100% de ce crezi ca nu as MERITA masina lui Ricardo?poate tocmai ea o sa ma faca sa fiu pasionat!

imi miroase putin a ,,hai sa judecam un om''..necunoscator,si sa nu l indrum ci doar sa catalogam(oarecum..)si sa judecam...nu stiu,dar vreau sa invat,imi place ceva ce (se prea poate)sa nu se potriveasca nevoilor mele..DIN ACEST MOTIV SUNT AICI:SA INVAT SI SA IAU CEA MAI BUNA DECIZIE!

multumesc frumos pt efortul depus..

Link spre comentariu

Range Rover este o masina buna, asta pana incep sa-ti cada una dupa alta divrse maruntisuri care mai devreme sau mai tarziu te vor albi. Iti spune asta un posesor de RRV, mi-a placut si imi placea aceata masina foarte mult, te duce de la agonie la extaz si invers dar in nici un caz nu ti-o recomand pentru vanatoare si asta din mai multe motive:

1. nu este gandita pentru situatii extreme (vaduri adanci, sleauri mari, noroiae etc)

2. electronica multa pe ea - risc crescut sa ramai pe coclauri

3. pernele de aer sunt confortabile pe asfalt dar pe coclauri risti sa vi cu una gaurita

4. cutia de viteza nu este una dintre cele mai fiabile, exploatarea in situatii extreme te poate costa intre 1000 lei si 8000 lei, in functie de stricaciunile produse.

5. tapiterie - aceste masini vin cu tapiterie din piele, foarte usor de zgariat/intepat

Lista poate continua lejer dar cred ca exemplele date cat si comentariile colegilor sunt suficiente pentru ati forma o parere.

Acum dintre toti tu stii cel mai bine pe unde anume vrei sa circuli, cat inseamna noroaie si cat asfalt.

Poti sa-ti faci un RRV sa fie tanc, iti comanzi din SUA o cutie de viteza heavy duty, conversie pe arcuri, troliu fata/spate, restul iti vor spune colegii ca sunt mult mai in masura decat mine, intrebarea este daca merita sa faci acest efort cand poti cumpara ceva deja preparat si care sa arate destul de bine si pentru sotie.

Atentie, un pret mic la achizitie nu inseamna si o masina ok.

http://range-rover-vogue.blogspot.ro/

Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp

Link spre comentariu

eeeee si primesc cel mai ok raspuns,cel mai uman si cel mai sincer(cred)cu putinta....as vrea unul pt vanatoare medie nu coclauri extreme samd...dar 80% sa mearga pe sosea...cam asta era ideea mea..dar la cat costa piesele ce pot cadea ,nici gratis poate ca nu o sa mai iau unul..:ha1

in sfarsit m am lamurit cu aceasta masina gasita de mine!

va multumesc tuturor si apreciez fiecare raspuns!

Link spre comentariu

Am condus 5sezoane de vanatoare LRD3 iar consumabilele le cumparam din Uk si plateam doar manopera la service.Iti dau un exemplu si anume bieleta costa 500 ron la reprezentanta iar eu o cumparam din Uk pe original cu 70 ron !!

RR pe care ai pus ochii este fain pentru vanatoarea de la campie si sa iti iei in calcul 2 randuri de cauciucuri si jenti(eu asa aveam la Lrd3 meu si anume din Martie pana in Noiembrie masina era incaltara cu bfg allterrain iar din Noiembrie pana Martie cu bfg mudterrain)

O sa ai o problema mare cu zgaraiturile (eu am pus pe masina o folie de protectie transparenta care a fost ceva foarte fain si arata extrem de bine dupa 5 sezoane grele de vanatoare,merg si 7 zile din 7 la vanatoare si prin toata tara, si a costat 3000 ron)

Iti ajunge un troliu pe fata.In portbagaj poti pune tavita de cauciuc(gasesti in Uk) si sa-ti cumperi o cuva foarte mare de la materiale de constructii( eu am una in care intra 3 mistreti taiati in 6-8 buc de 100 kg sau doi mai mari sau unul foarte mare)

Asta a fost primul sfat ,al doilea este sa te gandesti la Nissanul lui Max care il are la vanzare si care este deosebit(sper sa mai fie) sau cum ti-au recomandat si colegii de mai sus.

Acestea sint recomandarile mele si le poti lua ca un sfat sau cum vrei tu si sper ca ti-au fost de folos

Te asteptam cu poze cu noua masina

Numai bine

Link spre comentariu

deci sunt si oameni ,,la fel de nebuni'' ca mine?!!!??nu pot sa cred?....patrol ul ala IMI PLACE DE MOR dar nevasta din dotare a zis pas!!!!(inca negociez cu ea....si nici la blaser r8 nu renunt neam!!)..asa ca fie ce o fi..

mai aplec urechea pe aici..mai citesc pe colo..mai vedem sper sa o iau curand!!!sau patrolu ul...

ms

Link spre comentariu

Costurile date de mine erau aferente cutiei de viteza, aceasta fiind destul de delicata.

Daca faci 80% asfalt, cred ca poti lua in calcul un RRV, cu conditia sa-ti pui niste anvelope dedicate pe ea.

Eu iti pot spune doar atat, condu orice masina vrei si la sfarsit condu un RR, dupa care alege :)

Intr-adevar piesele in UK sunt cu aproximativ 50% mai ieftine, doar ca trebuie sa aloci timp sa le comanzi, sa ai codrile pieselor si apoi un service bun unde sa le montezi.

Orice masina ai lua, iti recomand sa-i faci un test in service autorizat, sa nu te grabesti, trage linie, aduna, scade si apoi cumpara, orice problema inseamna bani dati din buzunarul familiei.

Inca un sfat, ia in calcul ca masina sa aiba elemente de siguranta cat mai multe, daca faci 80% asfalt inseamna ca masina va fi utilizata de familie si siguranta este prioritara.

Link spre comentariu

Pai treaba cu 80/20 am cam spus o din prima..iar ca elemente de siguranta are zic eu..10 air bag uri..samd...muuuulte prescurtari..da mers cu ea o sa merg,la service va merge înainte sa meargă acasa....sper sa mă dumiresc cat mai repede ce si cum.au rămas in finala doar 2:patrol ul mai sus numit si acest rr....mai vedem

Link spre comentariu

Atentie:

Range Rover 2004 este dotat cu 6 airbag-uri

1: sofer

2: pasager

3: lateral fata stanga

4: lateral fata dreapta

5: cortina stanga

6: cortina dreapta

Daca acest vanzator iti mai scaote inca 4 airbag-uri eu il felicit, inseamna ca vinde cel mai sigur Range Rover. Se pare ca unii vand si pielea ursului din padure :)). Am mai vazut RR din 2002 - 2006 scaose la vanzare si mentionate optiuni precum: ventilatie in scaunele fata/spate, clima pe patru zone, 10 airbag-uri etc.

Daca vrei sa stii exact ce are masina, arata-mi modelul si iti spun exact, nu te lua dupa toate ineptiile spuse doar din dorinta de a umple lista de dotari.

Link spre comentariu

Pentru ca ai fost sincer si ai apreciat criticile rautacioase, o sa continui cu toata sinceritatea.

RR ala este o masina foarte Ok.cu riscul sa iasa discutii VS cu pasionatii si posesorii nu este o masina de vantoare si de alergat zilnit,fatait prin oras,chestii din astea normale._vezi topicul maega lung cu problemele si rezolvarile colegului posesor de asa ceva -Soferman.

NU POTI COMPARA Patrolul lui Ricardo- sunt amic detul de bun cu omul,ne stim cam de cand a inceput sa modifice masina- cu un RR. nu ai cum. Va ingropa linistit 2-3 RR vogue fara mari problme.Si asta poate sa spuna oricine.EU pun pariu pe 10000E ca dupa 5000km cot la cot cu un RR vogue asta se strica si Patroloul merge in continuare.Si asta in conditiile in care nu am banii sa cumpar masina lui Ricardo, o iau pe datorie cu plata in 3 luni ca ne cunosteam.

Aici cu public si cu public ca martor -sunt 100% sigur ca daca te tine sa pui pariu imi platesti masina la Ricardo si Eu raman cu Nissanul.....

Patrolul ala are nevoie de 200E pt imbracatul bordului in piele-iese mai bine ca la RR, app....

Are nevoie de o bara spate sa arate mai civilizat si pt oras nu doar pentru coclauri- dezmembrari fara probleme,eventual schimb cu posesorii de pe forum care ies in cistig cu o bara HD facuta la MironSorin.....

Bara fata la fel, este ARB si costa peste 1000E noua......iarasi iesi in cistig....o vinzi si pui originala 300E la dezmembrat.

Jante originale cu gume de asfalt- pastrezi gumele MT pt noroi.... investesti 400-800E dupa buget.

Oricum ai da-o iesi in cistig. Si nevata nu trebuie sa stie tot ca vorbim noi aici, ca daca-ti cumpara sotia masina.....revenim la postul initial....

Si daca-i dai o masina care strica si se aprinde cite un bec mereu,la nevasta, ai cam patit-o...asta din proprie experinta.......m-a amentat ca-i da foc in intersectie......ca si altii au neveste carora le place cu buldozerul....

Spor la cumparaturi....

Editat de RZV
Corecturi, adaugiri..

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Si ca adugire, sa fim fara dubii tot aici in public,mergem 5000km cu masinile,din care macar 20%- adica 1000 Km la vanatoare.....sa fie ca tine.....si eu sa-mi indeplinesc un vis pe banii cui nu crede......

Link spre comentariu

Uite ca usor usor mă inteleg si cu tine...ai inteles Putin mai greu ca îmi doresc patrol ul ala dar trebuie sa fac un COMPROMIS.....oricum dintre astea 2 aleg..trebuie un drive test cu nevasta din dotare alături si cred ca o sa fie bine.

Link spre comentariu

nope amice, tu nu ai inteles ...

Patrolul gutui .....

RR avocado.....

Ce baschetii mei compari?

De exemplu,stiu ca bagate in traista linga cu cutitas, o palinca si ceva bagaje dupa 3 zile pot manca gutuiachiar putin lovita....avocado ala copt si gustos....este strivit din primele 10 minute cind l-am indopat in bagaje.Si daca nu-l strivesc,se strica electronica.....:grin: Plastica comparatie,nu?

Tu lasi sotia sa aleaga intre potofel Hermes si Nike.....ce drak. Evalueaza-ti posibilitatile,pune in cintar daca pierde/uita Hermes-ul sau nike-ul .... nu stiu cite sotii ar alege nike....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare