iliealexandruion Postat Aprilie 21, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina Am mers cu micul monstru..mult mai agil decat mă asteptam...aret TOATE reviziile la premium auto motors dar ultima este făcută in 12.2011 la 93.000 iar acum are 103.000..omul zice ca nu merge cu ea.....ceva bucsi pe fata se aud Putin, in rest se prezinta ok..fara scurgeri pe sub ea..discuri noi cu factura..placute..urme de uzura Putin peste cei 100k la interior.. Motorul se aude/merge impecabil si nu văzut nimic dubios..suspensia se ridica si coboară ok fara zgomote sau ezitari , nu se aud zgomote nici la blocant..mama masii pare ok.fara nici un martor in bord aprins iar tot ce estevelectric la interior functioneaza perfect... Astept sa vad si patrol ul... citeste mult,invata si mai apoi incearca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliealexandruion Postat Aprilie 21, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina Asa si încă ceva: Are 10 air bag uri- 2 pe bord, 2 pe montantii fata chiar lângă plafon, cate unul pe fiecare usa=4 si cate unul pt scaunele din fata=10... citeste mult,invata si mai apoi incearca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina Acum cu siguranta ai sa intelegi cum sta treaba :) http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliealexandruion Postat Aprilie 21, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina Pai cam da....m am bucurat ca nu ai avut dreptate!!..are 10 !!!. citeste mult,invata si mai apoi incearca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 (editat) Re: RR vogue 4.4 benzina Aceasta o fi avand 10 airbag-uri, dar eu pun pariu pe doua sticle de vin bun ca nu are atatea :))) Gata ca m-as inscrie si la un pariu la Patrol, ....dar cine stie ce o mai fi scos Land Rover si nu m-am documentat suficient. Locurile din spate nu au airbag in usa, au decat cortina. Deoarece mi-ai starnit curiozitatea m-am uitat in manualul masinii si confirma ceea ce am spus eu: ''The airbag supplementary restraint system (SRS) incorporates front, side thorax and side head airbags for the driver and front passengerand side head* airbags for the outer rear passengers'' Editat Aprilie 21, 2015 de soferman http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliealexandruion Postat Aprilie 22, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina jos palaria...ai dreptate! citeste mult,invata si mai apoi incearca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 22, 2015 Partajează Postat Aprilie 22, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina Spor la scotocit RR, se pare ca Patrolul a ajuns acolo unde cineva il stie pe dinafara....fara carti tehnice si youtube.... 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Aprilie 22, 2015 Partajează Postat Aprilie 22, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina RZV, sunt convins ca omul isi va lua ce-l aranjeaza cel mai bine atat in viata de zi cu zi cat si in micile escapade. Dupa cum bine stii doar 3% din SUV-urile vandute sunt folosite la capacitate maxima si in conditii optime. O sa-ti dau un exemplu care se poate aplica aici, cand mi-am luat prima bicicleta mantanbike aveam impresia ca am cea mai tare bicicleta din oras desi era un banal First Bike, faptul ca avea suspensie pe fata si frana pe disc ma facea sa cred ca este cea mai tare. Dupa ce m-am imprietenit cu o gashca de bikeri, am inteles ce inseamna cu adevarat o bicicleta de competitie. la inceput am incercat sa upgradez First Bike-ul dar mi-am dat seama ca nu poti sa faci din rahat bici, cam asta este si cu masinile. Transpunand cele mentionate mai sus la subiectul nostru, important este ce simte posesorul masinii, daca in timp este multumit de achizitie atunci discutia este o pierdere de vreme, daca isi da seama ca era mai bine sa-si fi luat un tanc, atunci va pierde niste bani si isi va cumpara ce putea sa aiba din prima. Personal, pe mine m-au sfatuit toti sa nu-mi iau RR, orice altceva dar nu RR, cu toate acestea mie aceasta masina mi-a placut si am luat-o, din aceasta cauza strang din dinti si investesc, stiam la ce m-am inhamat. Am vazut ca stii topicul plictisitor si Km in care am incercat sa adun cat mai multe informatii astfel incat potentialii clienti sa poata sa-si formeze o opinie corecta. http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 22, 2015 Partajează Postat Aprilie 22, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina @Soferman Sper ca ai inteles ca-ti apreciez consecventa. Apreciez si masina, este intradevar o masina frumoasa si deosebita.Potenta si in oras si pe autostrada si cu care poti merge cu 180km/h linistit intr-un confort major. NU este o masina de mers la vanatoare.PUNCT. decat daca esti Tiriac &Co si detii reprezentanta din Ro, poate.... Inchipuieti ca mergi 80 km prin niste sleauri de nevoie,astazi si sambata la fel....marti ai de pus in portbagajul tau 300kg de mistret gaurit in 2 locuri,plin de sange,din care mai curge 1 l piana acasa....pe mocheta ta impecabila. Iar noi astia cei 2-3 prieteni ai tai ne urcam in masina si coborim de minim 10-12 ori de fiecare data cu cizmele pline de noroiul frumusel din padure, cu pusca in brate si murdari pe coate si fund de acelasi noroi..... Cum ai reactiona? Eu as fi mega foarte suparat si ar fi ultima data la vanatoare cu masina aia...... Poate am exagerat cu scenariul,dar intelegi acum ideea? Si eu am bicicleta MTB... cam la 1000E la achizitie dar ca are deja 3 ani jumatate cu noroc probabil valoreaza acum jumatate din suma aia ....Nu as transporta-o nici in ruptul capului vraiste si gramada cu alte 100 bici poate mai scumpa in camionul de retur de la Prima Evadare de exemplu....atat de mult tin la lucrurile mele. La asta ma refer eu, ca sa intelegi aversiunea.Sunt un biet muritor de rand caruia-i plac chestiile frumose si deosebite.imi permit citeva , dar nu totul.Am inteles greu , dar am inteles si nu m-am resemnat.nu-mi plac bataia de joc , masinile neingrijite si oamenii ce nu-si permit 4 seturi de gume pe 18-19-22 de minim 3000E in total la o masina ca asta...intelegi acum? daca-ti permiti, jos palaria ,imi retrag cuvintele,este un moft normal,devine un hobby, o refulare ca in cazul tau,o mica placere neguna satisfacuta pe deplin.Daca aia 10 000E sunt banii din mostenire, stai dracului linistit.... Acum intelegi? Nu as vrea raul nimanui,niciodata.Din cauza asta am expus problema asa.....Si cu Nissanul. 2 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 22, 2015 Partajează Postat Aprilie 22, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina Colegu' RZV are dreptate...:grin: Sigur ca poti merge la vanatoare cu RR-ul...acum depinde mult unde vanezi,cu cine,cum,de ce...dar daca tragi bine si trebuie sa cari animalul?? Sau sa cari colegii (cu noroi si in cur,cu arme ce zgarie tapiseria de piele),gonacii claie peste gramada,eventual si un caine ud...sau sa se taie sunca pe capota ta transformata in masa...sau sa treci un rau plin de bolovani si gheata iarna...sau sa mergi sa recuperezi vanatul de la mama dracu',prin catinis si coclauri neumblate (sa agati si vreo 10-11 mistreti dupa tine ca sa-i scoti la drum)...si altele. Eu am mers la vanatoare si cu Disco4,am carat si mistreti cu el dar nu merita asemenea tratament (ca bonus cine nu te cunoaste se uita chioras la tine :ha:)...ma simt mult mai bine in Defender unde nu conteaza noroi,sange,zgarieturi si indoituri de crengi si cioate-pietre sau caini imputiti...bag jetul in el si e ca nou. Daca masina iti place si e ok ia-o,poti merge cu ea linistit oriunde...la vanatoare nu se face offroad decat daca e nevoie si doar cei care au cu ce...nu-si rupe nimeni masina ca sa demonstreze ca merge pe oriunde si nu toti vanatorii au 4x4,nu e un must-have (ca si Blaserul dealtfel:grin:),baza este tot per-pedes...acolo trebuie sa stai bine ca sa nu te rusineze un om de 70 de ani care nu are "gip" dar e mai vanator decat toti vanatorii cu 4x4 pe care ii stiu!:old Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Aprilie 22, 2015 Partajează Postat Aprilie 22, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina Un răspuns obiectiv insotit de argumente plauzibile, bravo. http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliealexandruion Postat Aprilie 27, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina Fost..testat..vazut muuuulte probleme.plecat...cautat in continuare.:oo citeste mult,invata si mai apoi incearca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina Ce ai testat, ultima data testasesi RR si erai incantat, sa inteleg ca l-ai puricat si ti-ai dat seama ca are probleme? http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliealexandruion Postat Aprilie 28, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina asa este,l am puricat si (cum fac mai toti in romanica..)nu prea era cum suna anuntul.am descoperit o multime de lucruri ce ar fi necesitat muuulti bani:rugina puternica la portbagaj,scrasnet la bracarea rotilor de la caseta de directie si troncanit cand era masina pe loc si miscam brusc stanga-dreapta,TOT ce insemna bucsaraie trebuia schimbat pe fata,la apasarea acceleratiei brusc si pana la fund exista o intarziere destul de mare pana se punea in miscare(2..poate 3 secunde!!!),cand se ridica suspensia maxim scotea un sunet gen scartait, DAR cea mai mare chestie nasoala este ca din 2011 nu mai avea istoric service... deci ..mai caut. bafta. citeste mult,invata si mai apoi incearca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 (editat) Re: RR vogue 4.4 benzina Îmi pare rau dar cam trebuie sa te astepti la o masina de peste 10 ani sa nu o gasesti perfecta, mai alea daca proprietarul nu a investit in ea. Masinile bune costa mult, mai bine spus costa real. Se spune ca atunci când cumperi o masina sh sa fi pregătit sa investesti in ea aprox. 15% din valoarea de achizitie, desi cred ca poate duce si mai mult. Editat Aprilie 29, 2015 de soferman http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliealexandruion Postat Aprilie 28, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina Ai dreptate ..dar in principiu mă asteaptam sa aibe bube dar prea de tot...si pe aici pe forum am văzut adevărate mosttre umane de corectitudine..asta are bun..asta nu=costa atât.deci si prin urmare keep searching.. citeste mult,invata si mai apoi incearca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina Poate nu ar strica sa arunci un ochi si pe piata externa. http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Re: RR vogue 4.4 benzina ..... NU este o masina de mers la vanatoare.PUNCT. ..... .... Iar noi astia cei 2-3 prieteni ai tai ne urcam in masina si coborim de minim 10-12 ori de fiecare data cu cizmele pline de noroiul frumusel din padure, cu pusca in brate si murdari pe coate si fund de acelasi noroi..... Cum ai reactiona? ........ :uameni Eu am fost in situatia asta Eram cu RR si caram bataiasii si 4 prieteni cu arme si noroaie pt un mistret la munte sau cateva gaste in balta.Totul a fost ok pina cand am cerut ceva bani la benzina care la V8 e....mai multa un pic. Atunci prietenii au motivat ca partea fiecaruia este echivalenta cu consumul unui suzuki dus intors si ....am ramas doar 2. Asa ca acum nu mai plimb invitatii ,nici bataiasii, caini nu am ,prefer sa-l leg cu o sufa pe "Vitara" sau "jimy" sau cine o fi.iar sangele ...se gaseste tava de portbagaj din cauciuc cu margini 6-10cm innaltime . Ce vreau sa spun este ca ,masina o cumperi pt tine ,nu pt prieteni sau bataiasi sau cainii vecinilor. Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate