Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Touareg v10 5.0 tdi

iliealexandruion

Postări Recomandate

respect tuturor,

doresc sa iau un suv/4x4 ce o sa fie folosit la vanatoare dificultate medie dar si de sotie la servici(in restul anului bineinteles ,cu rotile originale 20/45/275...)..nu doresc sa ma duca la dracu in praznic si nu va fi dotat doar cu MT,scuturi,distantiere,bara fata cu troliu si snorkel....iar rotile vor fi schimbate cu cele normale in extra sezon..

intrebarea mea este daca aceasta masina ma poate satisface ?

citeste mult,invata si mai apoi incearca!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Touareg v10 5.0 tdi

Da . Va fi scump sa-l ai pentru vanatoare dar se poate . Cumva , da .Toate pot . Sa nu uitam ca depinde mai mult de covrigar decat de covrig .

Si mai depinde si daca sotia poate indura sa mearga cu o indoita ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Nu. Nu vei fi multumit parerea mea. Costel ti-a raspuns frumos (daca bagi bani f multi se poate dar ramane un vw o masina :wink: nu o sa fie nici o data ceva sic gen Nissan sau Toyota).

Daca vrei si sa fie elegant si comod nu mai sta pe ganduri Toyota LC 120.

Editat de Irod

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Haha tari răspunsuri! Ms mult.deci rămân la Range 4.4 benzina sau pajero v6 benzina...chiar am văzut la un partener de bussines din Teleorman un v10 din asta...merge DOAR la vânătoare cu el:fantastic!..acum rămân doar cu 2 in lista ..ms mult de răspunsuri.

citeste mult,invata si mai apoi incearca!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare