iliealexandruion Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 respect tuturor, doresc sa iau un suv/4x4 ce o sa fie folosit la vanatoare dificultate medie dar si de sotie la servici(in restul anului bineinteles ,cu rotile originale 20/45/275...)..nu doresc sa ma duca la dracu in praznic si nu va fi dotat doar cu MT,scuturi,distantiere,bara fata cu troliu si snorkel....iar rotile vor fi schimbate cu cele normale in extra sezon.. intrebarea mea este daca aceasta masina ma poate satisface ? citeste mult,invata si mai apoi incearca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Touareg v10 5.0 tdi Nu . :grin: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Touareg v10 5.0 tdi Da . Va fi scump sa-l ai pentru vanatoare dar se poate . Cumva , da .Toate pot . Sa nu uitam ca depinde mai mult de covrigar decat de covrig . Si mai depinde si daca sotia poate indura sa mearga cu o indoita ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Re: Touareg v10 5.0 tdi Nu. Nu vei fi multumit parerea mea. Costel ti-a raspuns frumos (daca bagi bani f multi se poate dar ramane un vw o masina :wink: nu o sa fie nici o data ceva sic gen Nissan sau Toyota). Daca vrei si sa fie elegant si comod nu mai sta pe ganduri Toyota LC 120. Editat Aprilie 20, 2015 de Irod Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Touareg v10 5.0 tdi Am avut masina si m-am bucurat mai mult cand am dat-o decat cand am luat-o. Taxe de neam prost,consum mare,frane slabe,pe total nu merita Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliealexandruion Postat Aprilie 21, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Touareg v10 5.0 tdi Haha tari răspunsuri! Ms mult.deci rămân la Range 4.4 benzina sau pajero v6 benzina...chiar am văzut la un partener de bussines din Teleorman un v10 din asta...merge DOAR la vânătoare cu el:fantastic!..acum rămân doar cu 2 in lista ..ms mult de răspunsuri. citeste mult,invata si mai apoi incearca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate