paulcra92 Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 (editat) Salut. De 3 zile detin un Discovery II din 2001 cu motor TD5 2.5 si am observat cateva probleme mai mici si/sau mai serioase, daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi as fi foarte recunoscator. In primul rand vreau sa-i fac o revizie complete si nu stiu ce fel de ulei sa cumpar, am inteles ca trebuie schimbat cel din motor, cutie de viteze ( manuala in 5 rapoarte) cutie de transfer si diferential, ce fel de uleiuri trebuie sa cumpar? Deasemenea amortizoarele pe spate sunt moi si trebuie schimbate, am gasit Kyb la 200 ron bucata si ma intreb daca sunt ok sau ar trebui sa iau ceva mai scump. Si am mai sesizat o problema, atunci cand cumplez in viteza 1 si 2 cu turatia peste 2000 cutia scoate un carait, asta doar cand diferentialul este in High, este vre-o protectie din cutie sau o fi ceva defect? Orice sfat este binevenit. Multumesc! Editat Aprilie 21, 2015 de paulcra92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate