Ioncii Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 (editat) Salut,deţin un Mitsubishi Space-Star 2002 1.9DI-D ,sunt foarte mulţumit de această maşina exceptând un singur aspect: La afişajul din bord nu funcţionează corect afişajul pentru consumul instant.Recent am fost de la Bistriţa la Deva şi inapoi iar cifrele de pe afişaj au scăzut de la 9.1 la 6.0 după cei 600km parcurşi.Problema e ca acele cifre nu "fluctuează",rămân fixe indiferent de cât de multă pedală îi dau. M-am gândit că afişajul a fost setat să arate media consumului fiindcă de resetat o pot reseta,dar nu ştiu cum să schimb funcţia pentru a-mi arăta consumul actual. P.S. Stiu ca nu este un vehicul de Off-Road,dar cred ca mai sunt Mitsubishi-uri cu acelaşi afişaj ca şi pe Space Star şi poate aţi intâmpinat şi voi aşa ceva. Sănătate ! Editat Aprilie 21, 2015 de Astral "Am avut ... jante mari , talon mic ...deh eram copil , acum visez jante mici talon foarte mareee si pe PATROL" @timberland0910. - 13th November 2015 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate