Noobius Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Salut, Vreau sa-mi cumpar un Samurai si m-am gandit sa pun niste intrebari pe aici mai intai. In primul rand sursa - am gasit pe net o firma care vinde cateva suzi-uri la un pret rezonabil si as vrea sa stiu daca ati auzit ceva de ei: http://www.vug.ro/index.php?cat=Masinideteren Daca astia sunt hoti/neseriosi, imi puteti recomanda alta sursa? Bugetul pentru achizitionarea masinii e destul de redus 2500 - 3000 EUR max. In al doilea rand as vrea sa stiu cum e cu inmatriculatul masinii. Daca o cumpar din .ro mai platesc taxa aia de mediu sau nu? Fiind non-euro ajunge sa fie taxa cat masina? RAR-ul cam cat de greu se face pt un Samurai nemodificat? Multumesc anticipat pt raspunsuri :grin: Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Re: Intrebari de incepator Salut. I-am vizitat si eu...si cand am ajuns tocmai vopseau un Samurai...din pacate peste rugina, fara sa mai curete ...etc. Ce au ei e majoritatea cu motorul de 1000...dar merita trecut prin zona. Raman la parerea ca cel mai bine e sa il aduci de dincolo. Succes. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Septembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: Intrebari de incepator Singura problema pe care o am cu asta e costul transportului pana acolo si benzina inapoi . :grin: Daca e sa-l iau de afara presupun ca pe autoscout.de trebuie sa ma uit, nu? Ms de raspuns. Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: Intrebari de incepator Singura problema pe care o am cu asta e costul transportului pana acolo si benzina inapoi . :grin: Daca e sa-l iau de afara presupun ca pe autoscout.de trebuie sa ma uit, nu? Ms de raspuns. in legatura cu taxa:daca il iei din romania nu inseamna ca nu platesti taca de mediu(decat in situatia in care este inmatriculat in romania cu numere definitive,nu numere provizorii rosii. daca o iei din germania la costul masinii mai pune cam 500 drumul,dar avantajul este ca ti-o iei mai noua(ma refer la bugetul tau)si necosmetizata....asta bineinteles daca sti unde si ce sa cauti.alt avantaj ar fi faptul ca o sa iei una care are euro 1 (la care taxa este 220 euro)si motor de 1.3 pe injectie! daca te intereseaza una de afara lasa PM si discutam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: Intrebari de incepator Sj 413 cu carburator are soc? Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: Intrebari de incepator are shoc automat. "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate