Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebari de incepator

Noobius

Postări Recomandate

Salut,

Vreau sa-mi cumpar un Samurai si m-am gandit sa pun niste intrebari pe aici mai intai.

In primul rand sursa - am gasit pe net o firma care vinde cateva suzi-uri la un pret rezonabil si as vrea sa stiu daca ati auzit ceva de ei: http://www.vug.ro/index.php?cat=Masinideteren

Daca astia sunt hoti/neseriosi, imi puteti recomanda alta sursa? Bugetul pentru achizitionarea masinii e destul de redus 2500 - 3000 EUR max.

In al doilea rand as vrea sa stiu cum e cu inmatriculatul masinii. Daca o cumpar din .ro mai platesc taxa aia de mediu sau nu? Fiind non-euro ajunge sa fie taxa cat masina? RAR-ul cam cat de greu se face pt un Samurai nemodificat?

Multumesc anticipat pt raspunsuri :grin:

Suzuki Samurai '90 "Stuka"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intrebari de incepator

Salut. I-am vizitat si eu...si cand am ajuns tocmai vopseau un Samurai...din pacate peste rugina, fara sa mai curete ...etc.

Ce au ei e majoritatea cu motorul de 1000...dar merita trecut prin zona.

Raman la parerea ca cel mai bine e sa il aduci de dincolo.

Succes.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

Singura problema pe care o am cu asta e costul transportului pana acolo si benzina inapoi . :grin:

Daca e sa-l iau de afara presupun ca pe autoscout.de trebuie sa ma uit, nu?

Ms de raspuns.

Suzuki Samurai '90 "Stuka"
Link spre comentariu

Singura problema pe care o am cu asta e costul transportului pana acolo si benzina inapoi . :grin:

Daca e sa-l iau de afara presupun ca pe autoscout.de trebuie sa ma uit, nu?

Ms de raspuns.

in legatura cu taxa:daca il iei din romania nu inseamna ca nu platesti taca de mediu(decat in situatia in care este inmatriculat in romania cu numere definitive,nu numere provizorii rosii.

daca o iei din germania la costul masinii mai pune cam 500 drumul,dar avantajul este ca ti-o iei mai noua(ma refer la bugetul tau)si necosmetizata....asta bineinteles daca sti unde si ce sa cauti.alt avantaj ar fi faptul ca o sa iei una care are euro 1 (la care taxa este 220 euro)si motor de 1.3 pe injectie!

daca te intereseaza una de afara lasa PM si discutam

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare