Marin ionita Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 In primul rand, va salut! Am un pinin 1,8 gdi doar de cateva zile, si am inceput sa ii fac reviziile. Am scimbat: uleiul( mobil1 5w40) , filtru aer si filtru de polen. Problema este ca in cutia cu filtru de polen, erau 2 filtre de polen identice. Acum vreau sa stiu daca masina are 2 filtre sau am primit cadou inca 1 filtru:). Eu am gasit doar 1 pe masina si anume in partea dreapta in spatele torpedoului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Re: Filtru de aer Nu exista masini cu doua filtre de polen, e o greseala. Poti duce unul inapoi. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marin ionita Postat Aprilie 25, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Re: Filtru de aer Nu exista masini cu doua filtre de polen, e o greseala. Poti duce unul inapoi. Da, multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate