Liviu-San Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Revin cu o problema,pe cat de suparatoare,pe atat de enervanta! :grin: Am schimbat discurile de frana,cu un model de la Allmakes 4x4,perforate si cu striatii pe ele. Placutele de frana le-am pus ATE. Problema este ca la viteza mica scartaie in draci.Cand franez,nu se aude nimic. Efectul este fix invers fata de ce mi s-a mai intamplat de-a lungul timpului la alte masini,cu placute de frana de calitate indoielnica.Acum nu este cazul. Am kit-ul de inaltare de 2'' si nu am schimbat racordurile cu unele mai lungi, in schimb sunt prinse cu soricei,astfel incat sa nu se tensioneze la bracarea rotilor,nu mai stau in clema de pe amortizor.Calaretii de la etrier,au fost curatati si dat cu pasta speciala pt ei,cand s-au montat placutele. De scartait,scartaie cand se incalzesc si in linie dreapta,dar numai la viteza mica. Daca a mai montat cineva tipul meu de discuri,va rog sa-mi spuneti daca aveti acelasi simptom. Ma gandesc sa schimb si racordurile flexibile de la frana, cu unele mai lungi, sa vad daca dispare fenomenul.Altceva nu stiu ce sa-i mai fac.(afara de benzina si chibrit:grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 (editat) Re: Scartait frane LRF! E de la placute si de la praf, la fel scartaie si al Alexei, la fel scartaie si al meu(dar mai suav), iar KV6 este campion n-am vazut/auzit unul care sa nu scartaie. Altceva nu stiu ce sa-i mai fac.(afara de benzina si chibrit:grin:) Se vede ca ai stat prea mult intre nessanisti.:ha: Editat Aprilie 24, 2015 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 25, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2015 (editat) Re: Scartait frane LRF! Culmea e ca inainte de a monta modelul asta de discuri,nu scartaia.Si daca nici ATE nu mai face placute bune, ce sa-i mai pun? O sa le verific gradul de uzura si o sa incerc cu Brembo,desi au cateva luni de cand le-am montat si nici km multi n-am facut.:ang3 L.E.- Are cineva idee de vreun cod pentru racordurile mai lungi de la frana? Sau ce s-ar potrivi,sa stiu ce sa caut.:tk Editat Aprilie 25, 2015 de Liviu-San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roltrans Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Re: Scartait frane LRF! sal e clar de la placute. aceleasi simptome le am si eu la passat tot cu placute si discuri ATE. inainte cand aveam discuri zimmerman sport si placute ate ceramic nu aveam nici o problema. solutia este inlocuirea placutelor sau actioanrea butonului de nivel la muzicanti. succes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Re: Scartait frane LRF! Salut Am discuri exact la fel ca si ale tale, dar cu placute "naspa" sa spun asa. Sunt ABE (low price). Am patit si eu la fel, dar dupa cativa km parcursi a revenit la normal. Am si kitul de inaltare de 2 inch si am si conducte de frana mai lungi de la Goodridge. Intrebarea mea ar fi, cati km sunt de cand ai schimbat discurile si placutele ? Ai putea totusi sa incerci sa demontezi placutele, pui o bucata de "smirghel" pe o suprafata dreapta si tragi de cateva ori placuta peste ea, se mai indreapta un pic. Am facut aceasta operatiune la mai multe frane, si la unele treaba chiar a tinut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Re: Scartait frane LRF! L.E.- Are cineva idee de vreun cod pentru racordurile mai lungi de la frana? Sau ce s-ar potrivi,sa stiu ce sa caut.:tk http://www.budget-parts.nl/media/3363-Braided_Brake_Hose.pdf PS.nu prea am incredere in discurile alea allmakes If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 25, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Re: Scartait frane LRF! Eu nu mai am incredere in nimic de la Allmakes:ang, dar am luat si discurile si rulmentii intermediari in aceeasi perioada. NU cred ca am facut mai mult de 2000 km de cand am schimbat discurile+ placutele. Gasesc pe la noi furtune mai lungi,sau caut in UK? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Re: Scartait frane LRF! UK O sa fie undeva la 650 ron cu tot cu transport :wink: Ideal ar fi sa iti mai comanzi una alta, ca trasnportul o sa fie la fel, sau chiar gratuit daca e valoare mai mare. Candva aveam asa ceva pe stoc :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Re: Scartait frane LRF! Gasesc pe la noi furtune mai lungi,sau caut in UK? http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=freelander+Braided+Brake+Hoses&_from=R40%7CR40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XFreelander+Braided+Brake+Hoses.TRS0&_nkw=Freelander+Braided+Brake+Hoses&_sacat=0 If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Re: Scartait frane LRF! Aceasi chestie si la mine, discuri originale, vechi cu placute Ferodo. Durere. Noroc ca am boxe Hartman-Kardon :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 27, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Re: Scartait frane LRF! La mine discuri noi HD,placute noi,sistem Harman Kardon+statie si subwoofer:grin: Pe ce sa dau vina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Re: Scartait frane LRF! Piesa dintre scaun si volan e tot timpul de vina :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 27, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Re: Scartait frane LRF! Piesa dintre scaun si volan e tot timpul de vina :ha: Pai da,dar merge mai mult sotia cu masina si pe ea nu pot s-o schimb,asa ca inca mai caut solutii.. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate