liviuoff Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 Uneori cand intru cu masina in teren dupa aproximativ 10 minute de mers la turatii ridicte,servo directia se intareste in momentul cand o acelerez si incep sa iau in mod repetat stanga dreapta de volan foarte repede ! si uneori arunca uleiul din borcanasul de servo ! Daca merg normal nu apare aceasta problema ! Care este motivul ? Eu ma gandesc la urmatoarele variante ! 1.fie se incalzeste uleiul foarte tare si devine ineficient (precizez ca am schimbat uleiul la servodirectie .) 2. fie pompa servo cu probleme !(pompa servo nu prezinta zgomot ) diametru amvelope (33/10,5/r15 simex) Sunt 2 variante de a rezolva aceasta problema (pun un radiator pentru racirea uleiului servo ) sau incerc sa imi fac o fulie servo mai mica ! Voi ce parere aveti? KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 Re: probleme servodirectie pajero 3.0 24v Salut. Ai incercat sa cureti sistemul de servo? E posibil sa aiba depuneri pe conducte si sa blocheze curgerea uleiului. Eventual desfa conductele la un capat si celalalt si sufla prin ele sau cu spray de curatat discurile de frana sufla in ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 Re: probleme servodirectie pajero 3.0 24v Nu e cazul de radiator suplimentar,e prevazut deja cu o serpentin de racire....Varianta colegului e foarte buna ,.. pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iunie 19, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2015 Re: probleme servodirectie pajero 3.0 24v sincer nu am curatat ! asta fac azi :))) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate