geticul Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 In sfarsit reusesc sa pun doua poze cu "micul" nou monstru. Acum asteapta sa ii iasa numerele de Prahova si saptamana viitoare isi va schimba muschii picioarelor cu o suspensie OEM completa. Atunci o sa ii schimb si bieletele si capetele de directie stg-dr. Vrea sau ii scot bancheta din portbagaj si in locul respectiv sa ii pun o cutie in care sa pun diverse lucruri. Nu stiu daca exista cutie pe masura sau trebuie sa ii fac una la comanda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Iulie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Pot sa pun pe masina jante de 16"? Pe stalpul masinii imi scrie numai de 17" si 18". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Salut. Nu cred ca iti permit discurile de frana o dimensiune mai mica de 17. Este insa posibil sa gasesti jante de 16 cu ET negativ care sa-ti permita si jante de 16. Sincer, nu cred ca este nevoie de jante asa mici. Pe 17 se gasesc o multime de marimi de anvelope cu diverse profiluri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Iulie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. momentan am jante de 18" si nu prea gasesc anvelope pe dimensiunile masinii asa cum as vrea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. La MK4 merg jante pe 16'' doar la modelul scurt, si la primele modele lungi, cele din 2007, la care s-au pastrat discurile de la MK3. Daca al tau e printre primele MK4 construite s-ar putea sa ai noroc. Daca nu ma insel din 2008 s-au pus discuri mai mari si dimensiunea minima de jante este 17''. 1 [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Iulie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. A mea e din 2007 noiembrie. Cred ca nu am norocul asta, ca altfel scria pe stalp si dimensiunea de 16. Am gasit ce vreau, acum sa ajung acasa, peste 4-5 saptamani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Iulie 16, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Unul din colegii care are MK4 poate sa imi dea o poza cum arata senzorul de elevatie a suspensiei pentru puntea spate? Daca poate sa faca si niste masuratori raman dator cu niste beri. La mine senzorul e bun, sper, numai un brat din acela care se misca e rupt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
COBAR Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Ati rezolvat cu bieleta senzorului de reglaj al farurilor?Ma intereseaza si pe mine.Am aceeasi problema.Multumesc anticipat MITSUBISHI PAJERO V80 -08 BMW M5- 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Septembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Ati rezolvat cu bieleta senzorului de reglaj al farurilor?Ma intereseaza si pe mine.Am aceeasi problema.Multumesc anticipat NU am avut timp sa ma ocup de ea ca au fost altele. Sper ca luna viitoare sa intre in vizor problema. Deja am idee cem sa o rezolv, doar timpul mai e necesar. ca noutati la masina. aveam o scurgere de ulei care s-a dovedit ca era mia grava decat se anticipase. garnitura de chiuloasa era distrusa si pe acolo aveam pierderea de ulei. Acum astept sa vina garniturile si sa se monteze totul la loc. Cei de la Mitsubishi mi-au spus ca am probleme si cu coloana de uscare a aerului de la sistemul AC. Imi dadusera termen de livrare de 25 zile lucratoare de la emiterea comenzii. Am gasit-o in 7 zile calendaristice la al padrino. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roadrunner79 Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Ai observat si ceva ulei in lichidul de racire, sau spuma in ulei? Cat de mult ulei pierdea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Septembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2015 (editat) Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Ai observat si ceva ulei in lichidul de racire, sau spuma in ulei? Cat de mult ulei pierdea? Singurele urme de ulei erau pe scutul de sub motor. Cel care mi-a vandut masina mi-a spus ca stia de scurgere si ca i se spusese ca e de la lagarul turbinei, asa am inteles eu. Consum de ulei nu avea vine stie ce, ca de cand am luat-o in iunie si pana acum nu a fost nevoie sa completez uleiul. Baietii de la Litex mi-au aratat cum arata garnitura de chiuloasa. E formata din 3 straturi metalice si la unul din capete un strat e decupat. Mi-au zis ca s-a umblat la motor si respectivul nu a stiut cum sa umble si astfel a taiat din garnitura sa poata sa il desfaca. Crezi ca ar fi bine sa cer si schimbarea antigelului? Nu mai stiu sigur daca e prevazuta operatia asta in deviz. Oricum le-am cerut sa imi schimbe toate fluidele: uleiul de la motor (oricum trebuia ca doar s-a desfacut), uleiul in cutia de viteza, etc. LE Vad ca suntem din acelasi oras. Senzorul tau de elevatie a suspensiei functioneaza normal? Putem sa ne intalnim sa vad si eu dimensiunile lui? Editat Septembrie 18, 2015 de geticul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roadrunner79 Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Te poti uita la vasul de expansiune, daca se vad urme de ulei pe peretii lui. Daca e curat atunci nu-s probleme. Ai cumva cutie manuala? Eu am MK3 din 2002, nu stiu sa aibe senzor de elevatie. Ne putem intalni sa schimbam impresii, vad ca te intereseaza un kit de suspensie. Eu am pe a mea si-ti pot spune avantajele si dezavantajele. Am si eu o mica pierdere de ulei, la fel vad urme pe scut, dar nu scade nivelul intre schimburile de ulei, nu vad urme de ulei in antigel sau invers. Posibil sa fie ciupita garnitura, am avut probleme cu racirea si mi-a fiert motorul de vreo 2-3 ori la niste iesiri anul asta. Poate s-a ars... Cat te-a costat operatiunea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Septembrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2015 (editat) Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Pana acum la masina nu am avut probleme de care sa nu stiu. Dupa ce am cumparat-o i-am schimbat toata suspensia (arcuri si amortizoare) cu unele aftermarket OEM. Pe alea vechi le mai am, ma gandeam sa le vand daca e lumea interesanta. Dupa aceea am schimbat toate cauciucurile, ca cele cu care am cumparat masina nu erau potrivite deloc. Si acum am fost hotarat sa rezolv si treaba cu scurgerea de ulei. In vasul de expansiune nu se vedea deloc ulei, doar pe scutul de la motor. Daca am inteles eu bine de la baieti de abia dupa ce au dat jos capacul de la distributie au observat ca garnitura de chiuloasa era rupta (adica era ceva in neregula cu ea). Cam pe fiecare etapa am platit astfel: suspensia plus carlig de remorcare - vreo 7000 anvelopele (5 buc) - 4000 problema cu ulei plus schimbarea coloanei de uscare pentru AC - in jur de 4000 (inca nu stiu, ca masina e inca la Litex) (aici mai bine de jumatate de suma e numai manopera ca au trebuit sa desfaca aproape tot motorul) Masina e cu cutie automata. Daca nu ai senzor de elevatie inseamna ca ai buton de reglare a farurilor. Cu cea mai mare placere dupa ce revin in tara in vacanta luna viitoare. Editat Septembrie 19, 2015 de geticul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Octombrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Ati rezolvat cu bieleta senzorului de reglaj al farurilor?Ma intereseaza si pe mine.Am aceeasi problema.Multumesc anticipat Am rezolvat problema bieletei ca în următorul link: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?90332-Bielet%26%23259%3B-senzor-eleva%26%23539%3Bie-%26%23537%3Ba%26%23537%3Biu&goto=newpost Ce problemă mai am acum de rezolvat este că motorul nu turează la plecarea de pe loc. Am fost la reprezentanță si mi-au spus ca nu iși dau seama ce este. Au spus că vor trimite un e-mail in Olanda sa vadă ce spun cei de acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Nu vreau sa cobesc, pompa injectie...?... Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Ce pompa de injectie? Asta nu e V80 cu common rail? [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Octombrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Ce pompa de injectie? Asta nu e V80 cu common rail? Nu cunosc mecanica auto dar cred ca si la common rail nu e pompa de injectie? Oricum se pare ca e filtrul de motorina, era imbacsit rau de tot. L-am schimbat, s-a imbunatatit cate ceva dar luni am programare sa dau rezervorul jos la curatat si filtru nou de motorina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Mk4 numai CR sa facut Nu are pompa de injectie Are pompa de inalta presiune care este rotativa si rolul ei este sa produca presiune foarte mare . care este introdusa intro rampa de injectoare . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Octombrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Ca un nestiutor care sunt, nu e acelasi lucru? Sau pompa de injectie e pentru fiecare cilindru in parte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roadrunner79 Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Ca un nestiutor care sunt, nu e acelasi lucru? Sau pompa de injectie e pentru fiecare cilindru in parte? Principiul Common Rail este destul de bine explicat mai jos: https://ro.wikipedia.org/wiki/Ramp%C4%83_comun%C4%83 https://en.wikipedia.org/wiki/Common_rail Un mic istoric al evolutiei motoarelor diesel cu injectie directa: https://en.wikipedia.org/wiki/Turbocharged_direct_injection Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Week end-ul asta am avut surpriza neplacuta. Mi s-a dus senzorul de temperatura DPF si acum masina e in cuie. De cand mi s-a ars senzorul am facut cca 300-350 km ca nu eram acasa. Cautat pe la dezmembrari prin Ploiesti dar nu am gasit. E posibil ca DPf-ul sa fie infundat daca am mers atatia kilometri? Banuiesc ca s-a ars la o incercare de regenerare intrerupta. Ce ar implica anularea DPF? La ITP banuiesc ca vor fi probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roadrunner79 Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Ai incercat la http://dez4x4.ro/contact ? In gasesti in Ploiesti pe langa Afi, chiar in capatul strazii Cometului... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Sunat, dar nu au. Din ce am vazut pe site-ul lor pentru MK4 nu au nimic. Sunt aproape sigur ca o sa renunt la DPF pana la urma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Si eu vreau sa renunt la mizeria aia de DPF.Deja sunt la a doua regenerare fortata in 8 luni.Din ce am vazut pe net exista firme prin Bucuresti care fac asa ceva,cost undeva la 500 E.Se taie DPF-ul si se scoate continutul dupa care se inlatura un cip din calculatorul motorului. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 (editat) Re: Pajero MK4/2007 Negru autoutilitara. Eu am gasit pe net o firma din bucale care o face si are parteneri prin toata tara, pentru tine ar fi Ramnicu Valcea cel mai aproape. Pentru un Pajero am vazut ca totul face 250 euro fara manopera. Editat Noiembrie 9, 2015 de geticul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate