ERR Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Salutare, Sper sa misc un pic vara asta asa ca ma intereseaza trackuri off-road pentru zona Banatului si imprejurimi: - Nadrag - Pades: am fost, am track dar vad ca nu pot sa il adaug... Mai incerc - in zona Nadrag alte trackuri interesante? - Oravita - Garliste - Anina? - zona Muntele Mic - Cuntu - Tarcu? - Herculane? - orice altceva interesant in zona Cine a fost prin zonele acestea si vrea sa impartaseasca trackurile va rog sa le atasati sau trimiteti pe PM. Mersi mult, Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Re: Trackuri pentru zona Banatului Salutare, - Nadrag - Pades: am fost, am track dar vad ca nu pot sa il adaug... Mai incerc Daca ai track-uri in format .kml si nu numai, nu merge. Ca sa le poti incarca arhiveaza-le .zip, sau pur si simplu modifica in denumirea track-ului extensia. Ex: daca ai track.kml modifica-l in track.zip (in cazul asta cei ce-l vor descarca, ca sa le mearga, trebuie sa modifice la loc extensia in ".kml". Spor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate