ERR Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Salutare, Sper sa misc un pic vara asta asa ca ma intereseaza trackuri off-road pentru zona Banatului si imprejurimi: - Nadrag - Pades: am fost, am track dar vad ca nu pot sa il adaug... Mai incerc - in zona Nadrag alte trackuri interesante? - Oravita - Garliste - Anina? - zona Muntele Mic - Cuntu - Tarcu? - Herculane? - orice altceva interesant in zona Cine a fost prin zonele acestea si vrea sa impartaseasca trackurile va rog sa le atasati sau trimiteti pe PM. Mersi mult, Robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockshox Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Re: Trackuri pentru zona Banatului Salutare, - Nadrag - Pades: am fost, am track dar vad ca nu pot sa il adaug... Mai incerc Daca ai track-uri in format .kml si nu numai, nu merge. Ca sa le poti incarca arhiveaza-le .zip, sau pur si simplu modifica in denumirea track-ului extensia. Ex: daca ai track.kml modifica-l in track.zip (in cazul asta cei ce-l vor descarca, ca sa le mearga, trebuie sa modifice la loc extensia in ".kml". Spor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts