bogus Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 As vrea sa-mi pun o plafoniera(consola tavan) ceva mai dotata pe Terrano, in sensul sa aiba lumini mai mai puternice (led) si eventual un loc de pus ochelarii de soare, in afara de consolele de tavan de la ARB nu am gasit nimic, nu zic ca nu sunt bune dar sunt avioane cu preturi de peste 1500lei, poate imi da cineva o idee de ceva mai lesne de cumparat, ma tot gandesc la o adaptare de la alte modele de masini, ca in dezmembrari consolele de tavan au preturi relativ ok 100-200lei Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Re: Plafoniera universala sau usor adaptabila Vezi daca ti se potriveste de Pajero Sport, sunt foarte misto, ai doua lampe care lumineaza bine, 2 compartimente pentru ochelari si unul pentru acte. Si e posibil sa-l gasesti pe la dezmembrari. Plus ceas digital integrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Re: Plafoniera universala sau usor adaptabila Cu putina indemanare si rabdare ai putea sa-ti faci tu ceva custom : http://www.consoles.com.au/Nissan_Terrano_low.htm REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Re: Plafoniera universala sau usor adaptabila Si eu m-am gandit la aceasta solutie pentru ca preturile la consolele de firma sunt prohibitive. Am studit problema si , in principiu , ai o singura limitare si anume latimea care este permisa intre parasolarele de la parbriz . Pe lungime , cred ca distanta dintre prinderea oglinizii de parbriz ( in cele mai multe cazuri ) si prinderea luminii central de pe plafon , nu ar trebui sa fie asa diferita . Eu as incerca ceva din lemn . Lemnul este un material usor de prelucrat , prinderea o poti face pe o grila metalica rezistenta , atasata de corpul de lemn , iar ulterior , poti imbraca corpul consolei intr-un material asemanator tapiseriei masinii . Am si eu asa ceva in vedere si am sa ma apuc in curand. O sa postez etapele , poate inspir pe careva . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu-San Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Re: Plafoniera universala sau usor adaptabila Pentru suportul de ochelari,se gaseste de Logan/Renault si il prinzi direct pe tapiserie. Nu stiu cum e plafoniera la masina ta,dar la mine, am schimbat becurile cu lupa de pe laterale(cele pt citit) care erau de pozitie,cu unele cu led-uri albe mult mai puternice si aveau acelasi soclu,deci nu am modificat nimic. Pentru lumina de centru,am luat o placa cu lumina alba,dar nu stiu ce sunt,ca nu sunt led-uri,e ceva mult mai puternic de nici nu te poti uita la ea.Avea adaptor pentru soclul becului si am lipit-o cu plastic. Noaptea,se face zi in masina. Nu este nici smd.O sa atasez o poza,sa vezi despre ce este vorba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sean70 Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Re: Plafoniera universala sau usor adaptabila Aia e fuziune la rece!:ha: Scuze Liviule...:grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu-San Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Re: Plafoniera universala sau usor adaptabila Aia e fuziune la rece!:ha: Scuze Liviule...:grin: Asa...cum zici matale...:ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Re: Plafoniera universala sau usor adaptabila Este tot tehnologie LED, numai ca nu este o singura dioda LED, este o matrice de diode. La dimensiunea aia pot fi 100-150 de LED-uri pe placuta aia :wink: Sunt folosite tot mai mult la iluminat stradal si ambiental, datorita consumului relativ mic si duratei de viata mult mai mari. 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogus Posted June 23, 2015 Author Share Posted June 23, 2015 Re: Plafoniera universala sau usor adaptabila La Terrano spatiu un care e vechea plafoniera este destul de ingust si bombat , undeva la 11-12cm dar dupa se largeste si ar incapea orice model care se aplica, adica nu cele care intra in scobituri speciale ale plafonului, asa ca ma gandesc sa las si vechea plafoniera Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Re: Plafoniera universala sau usor adaptabila Poate pune cineva o fotografie cu consola de la Pajero Sport ? Nu reusesc sa o gasesc pe net si as incerca si eu o adaptare la Ranger . Sunt deschis la orice sugestie de consola , de la diferite masini , care sa aiba potentialul de a monta o statie in ea ( format mai mic decat 1 DIN ) . Restul lumini , ochelari si altele nu ma intereseaza. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts