Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SUZUKI SAMURAI 19 TEDE DIN 2000

buggymaker

Postări Recomandate

Mi-am adus o raritate de samurai diesel motor peugeot 1.9 td de afara! Super bun, dupa cele pe benzina, diferenta e mare cand urca o rampa, cu reductor in relanti a urcat pe langa unul pe benzina care trebuie turat, are fortzaa! Si spre surprinderea mea are si servodirectie , scaun cu telescop pneumatic reglabil mult mai comod de condus! Singura problema e taxa (euro2)cam mare de vreo 2400 de euroi :( , deci sant pe gandite; sa-l pastrez sau sa-l vand sauu sa-l tai si sa-l modific pentru extrem.M-am uitat la preturi pe net in europa se gasesc cateva la vreo 6000 mii bucata deci cu pret de 4000 al meu nu a fost scump. Ce sfaturi im-i dati, cum e mai bine?

the extremebuggymaker.

"Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: SUZUKI SAMURAI 19 TEDE DIN 2000

din ce am mai auzit vorbit cu lumea daca e sa se stice ceva la masinile suzuki au fost motoarele peugeot. si asta vorbit cu om de le reprezentanta. nu zci ca dieselul peugeot nue bun dar.... cai mai multi nu are. are decat ceva cuplu. sigur urca mai usor pe uscat dar rupe aderenta la fel ca cele pe benzina , in ture?

si oricum nu este in caracterul unui sam sa fie diesel, parca. eu personal nu m-as da cu un diesel pe sam. in rest pretul e intr-adevar , bun

Link spre comentariu

Re: SUZUKI SAMURAI 19 TEDE DIN 2000

subscriu. Si mai completez si cu faptul ca greutatea motorului de pejo fata de ala micut si cu bloc de aluminiu pe care il are samuraiul... e incomparabila. Plus ca nu ai ce face cu cuplu la o masina atat de usoara.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare