eduard.wichner Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Salutare revin cu postul (n-am fost atent la mutarea forumului inapoi pe platforma s-a pierdut postul), mi-am pus recent un snorkel la Outlander si m-am gandit sa deschid un topic pentru cei interesati deoarece nu se prea gasesc pe piata modele de snorkel pentru Mitsubishi Outlander. Toata treaba a durat in jur de 2 ore, a fost nevoie de o freza pentru tabla atasabila la masina de gaurit, un burghiu de 8mm, vopsea sau deruginol pentru acoperit in urma gauririi tablei si 2 pile, una mai dura si una mai fina pentru finisat gaura prin care patrunde prin aripa tubul de la snorkel. Suruburile si accesoriile auxiliare au venit in kit-ul de montare al snorkelului. Am atasat si cateva imagini exemplificative. Daca sunteti interesati de mai multe detalii ma puteti contacta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi D. Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Re: Snorkel Mitsubishi Outlander Arata foarte bine, felicitari! Dar de ce a fost nevoie de banda? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.wichner Posted July 3, 2015 Author Share Posted July 3, 2015 Re: Snorkel Mitsubishi Outlander Arata foarte bine, felicitari! Dar de ce a fost nevoie de banda? Salutare, snorkelul a venit din Taiwan, adaptorul pentru filtrul de aer nu s-a potrivit perfect, cred ca au model doar pentru filtrul de aer de la motorul pe benzina; banda am folosit-o pentru etanseizare, este impermeabila, este folostia la etanseizare cabluri de legatura la antenele GSM. Numa bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius.P Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Salutare! Doresc sa achiziționez și eu un snorkel ptr Mitsubishi Outlander. Îmi poți da un link de unde ai cumpărat ? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts