House4x4 Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 Probabil primul Duster cu o bara tip ARB. Dusterul a primit bara fata, troliu Dobinsons cu plasma sintetica, kit suspensie Ironman, scuturi protectie radiator, motor, cutie+diferential, rezervor, anvelope BFG MT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 (editat) Re: Dacia Duster by house4x4 Ii mai trebuie doar un motor adecvat si este pregatita de performante nebanuite :grin:. De ce a fost prinsa bara ? S-a intervenit la intarirea structurii ? Editat Iunie 26, 2015 de FordRanger Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 desi Dacia nu imi place deloc, piese prea firave, parca de copii , a iesit ceva frumos. Cred ca scump , dar frumos. Sigur costurile aduc si intrebari. Una care ma macina este, daca proprietarul a vrut sa faca din masina de oras, masina de teren de ce nu s-a orientat in prima faza pe adaptarea unui cv+ reductor pt el si apoi alte upgradeuri? no asta nu inteleg. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Iunie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Salut, masina va fi folosita doar la vanatoare si pescuit. Prinderile au fost bine facute, iar bara este prinsa in 4 puncte. Numai bine. Si nu a fost ff scump, niste preturi ale produselor comercializate le puteti gasi pe site http://www.house4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Arata bine dracovenia!!:h5 Da nu v-ati gindit si voi la niste 35-uri??!:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 (editat) Re: Dacia Duster by house4x4 Salut, masina va fi folosita doar la vanatoare si pescuit. http://www.house4x4.ro poate ca este suficient atunci , totusi montarea/adaptarea unui reductor imi pare modificarea cea mai esentiala la o masina de oras ce urmeaza a fi folosita in teren. apoi pneuri si troliu sigur ca da. In rest masina arata super. Editat Iunie 26, 2015 de Irod Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Marcel stii ca ne cunoastem de mult da una mai urata pe bune daca ai facut pana acum :) apreciez efortul,apreziez si respect ca a fost dorinta clientului da e urata:) e parere personala desigur ce e utile de pe ea sunt suspensia care intradevar face treaba,mai sunt scuturile iara care sunt utile da bara aia la vreo 35-40 de kg cel putin plus troliul inca vreo 30 au adaugat vreo 70-80 kg pe bot aiurea :) care bara montata pe masina ii scade si unghiul de atac. e urata:) mai bine isi punea un scut deala fata de origine sa spunem de dural de6mm sau de 8mm si niste leduri ca ai tu pe acolo cateva numa bune:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 (editat) Re: Dacia Duster by house4x4 Sa te uiti peste o luna la marimea record a tasarii flanselor de cap de amortizor ... care duce la un joc inacceptabil manifestat prin batai si clampaneli teribile la fiecare curba si fiecare chistoc calcat ...s as fi tare curios ce solutie s-ar aplica pentru rezolvarea problemei ... De altele nu mai zic , chiar si atat e suficient ... in rest , fiecare poate sa faca ce doreste cu masina ... Editat Iunie 26, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 27, 2015 Partajează Postat Iunie 27, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 M-am tot abtinut, ca sa nu zica lumea ca-s eu singurul carcotas, dar acum trebuie sa zic: masina asta e ca o hiena care se viseaza rinocer! :ha: Chiar sunt curios sa ne povestesteasca proprietarul cum sta treaba peste vreo 6 luni de vanatoare si pescuit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Iunie 27, 2015 Partajează Postat Iunie 27, 2015 (editat) Re: Dacia Duster by house4x4 bara in sine nu e atat de nasoala(poate un pic prea masiva), ce mi se pare ca strica f mult sunt ochelarii farurilor si acea protective de radiator(bull bar-ul, ca sa zic asa). Si as mai avea ceva de adaugat. Nu vad de ce te-ai chinui sa pui un troliu inaintea botului masinii,(pierzand astfel mult din unchiul de atac), atata timp cat constructia masinii permite instalarea troliului in interiorul barii(a se vedea masinile de fabrica ce participa in campionat) Editat Iunie 27, 2015 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iunie 27, 2015 Partajează Postat Iunie 27, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Mie nu mi se pare nici urata , nici botoasa. Singura problema pe care o vad este aceea ca, nefiind o masina cu sasiu , ma tem ca in cazul unui impact frontal ( Doamne fereste ) , bara sa nu faca mai mult rau decat bine. Este clar ca masina nu mai este " prietenoasa cu pietonii " :ha: , insa ma tem ca este de-a dreptul dujmanoasa cu pasagerii . Toate spatiile de deformare controlata a caroseriei in caz de impact au devenit inutile . Bara poate ajunge bine-mersi in mijocul masinii din cauza faptului ca nu este prinsa de o structura semi-elastica si rezistenta cum este sasiul . Oricum , este bine pentru cei interesati pe viitor ca s-a gasit cineva sa faca o asemenea lucrare , pentru ca arata ca este posibil si reprezinta un reper . Asteptam pareri si dupa o indelungata utilizare a masinii , sa vedem cum se potrivesc suspensia si incarcarile suplimentare cu motorizarea si monococa . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Pt. o skoda octavia 4x4 se poate o bara de genul asta? Multumesc! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Orice e posibil , dar ... ... ... ia ziceti domnu' , cate degete vedeti ? ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Mestere ... nu vad pana-n Galati ... am vrut sa trag de semnal ... adica, no daca vroia omul turela de tun (ca doar este masina lui si plateste), ii facea turela de tun ... cum spuneai, orice-i posibil, dar oare nu au toate o limita? Stai asa, ca ieri eram prin Baia Mare si am dat o fuga sa vedem trialul la Campionatul National de Ofrod, ocazie cu care am vazut Duster-ul la trial ... mi-a fost rusine si sa filmez ... vorba unui amic (nu-l deconspir ca poate nu-i place sa bage batul prin gard) i-a strigat unui domn din echipa de asistenta tehnica Dacia: Domnu, nu va intoarceti tricoul pe dos? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 (editat) Re: Dacia Duster by house4x4 Unu la mana: daca i-a placut clientului masina asa cum a iesit atunci "trainerul" e fericit. End of story. Doi la mana: daca "trainerul" a postat-o aici si in ideea de a ne cere pareri atunci trebuie sa invete sa si le asume fie ca sunt pareri pro sau contra. Parerea mea subiectiva este ca asa cum arata masina acum mi-ar fi rusine sa o parchez in fata portii...sa nu mai vorbesc de mers cu dansa... Pe de alta parte sa nu ma bazaie mustele prea rau, tot dupa creierii mei Duster este cea mai urata masina care a iesit pe portile Daciei dupa ce si-au bagat francezii coada. Nu mi-as lua niciodata asa ceva. Nu vorbesc de inutilitatea efectiva a celor adaugate ptr ca au facut-o altii inaintea mea destul. Sa pui pe o juma de suv elemente de tuning de offroad si sa ai pretentia ca acum ai masina de teren :grin: mi se pare un fel de culme a offroadului. Ca si cum ai vrea sa faci o bicicleta 4x4. Dar repet, fiecare o gandim subiectiv, din punctul lui de vedere... nu trebuie ca aceste randuri sa lezeze in vreun fel pe nimeni...nici pe propietar, nici pe trainer si nici pe citititorii acestui topic. In urma cu ceva timp mi-am luat un mega SUV accesorizat "offroad". Rahat cu mac amestecat cu rame pe faianta. Nu am judecat nici pe fostul propietar si nici pe constructor. Fiecare a facut ce stie... Eu am dat insa tot jos de pe dansa si in mare parte cam toate "modificarile" au luat drumul fierului vechi si am lasat masina ptr ce a gandit-o neamtu...ptr strada... Marcele (cel din Cluj) se vede treaba ca te cam plictisesti ... Inca putin maestre si o punem de o combinata... mai trebuie sa aranjez treaba cu barcotecile ...si sunt gata ... :wink: Editat Iunie 29, 2015 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 - :grin: mi se pare un fel de culme a offroadului. Ca si cum ai vrea sa faci o bicicleta 4x4. - :wink: Da' 3x3 se poate , mirobolantule ? Este un fel de 3x3 ca tractiune si 4x4 ca numar de picioare motrice :mrgreen:. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Putul gandirii mele mirobolante vomita asa: pe un bolid sau pseudobolid 4x4 nici o bara de fier nu va avea vreodata cumetrii nici cu pietonii si nici cu alte elemente vii sau moarte intalnite. Nici un element offroad nu a fost agreat vreodata de vreun contructor de masini ca fiind unul autorizat de pus pe masina in utilizarea ei pe sosea. Si aici povestim de la anvelopele semiagresive pana la cel mai "nightmare" profil precum si cel mai mic amanunt adaugat masinii. Unii chiar anuleaza garantia masinii daca se aduc asemenea elemente de tuning. Dar aici nu discutam de asta... discutam atat de utilitatea si estetica acestui proiect. Sa-ti spun o mica chestie stimate coleg cu nume de masina: aia care o au mica o vor mare si invers ... Daca e prea mare nu incape, daca e prea mica nu ajunge ...e o mare chestie si cu potrivitu asta... de gusturi nu prea avem ce discuta...acilisea... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Cine esti si ce ai facut cu colegul nostru Yonutz , care avea simtul umorului ? :mrgreen: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 (editat) Re: Dacia Duster by house4x4 Oameni buni! Eu am un X-trail. Bate mult la poponetz Duster-ul sau Qashqai-ul din toate punctele de vedere. Nu se compara transmisia, articulatia si multe altele...sunt mult mai solide la X-trail.. Cu toate astea mi s-a parut foarte firava masina. Nu as pune bara, anvelope, troliu, kit de inaltare, blocante, etc pe astfel de masina nici sa ma omori! Este o masina gandita pentru drumuri asfaltate cu gropi :grin: si sa zicem un gram de forestiere. In rest..nada! Fara un sasiu sanatos...totul este o tampenie si bani aruncati in vant! Editat Iunie 29, 2015 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Cam da , cel putin la mecanica . Am un cunoscut care-si bate joc de al sau X-trail prin ignorarea totala a intretinerii in afara de schimbul de ulei la fiecare Paste si placute de frana numai cand ies pistoanele din etrier . E pescar ... masina folosita zilnic ... masina merge bine .... bucsele originale , uleiurile din transmisie tot alea cu care a cumparat masina acum cativa ani ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Oameni buni! Eu am un X-trail. Bate mult la poponetz Duster-ul sau Qashqai-ul din toate punctele de vedere. Nu se compara transmisia, articulatia si multe altele...sunt mult mai solide la X-trail.. Cu toate astea mi s-a parut foarte firava masina. Nu as pune bara, anvelope, troliu, kit de inaltare, blocante, etc pe astfel de masina nici sa ma omori! Este o masina gandita pentru drumuri asfaltate cu gropi :grin: si sa zicem un gram de forestiere. In rest..nada! Fara un sasiu sanatos...totul este o tampenie si bani aruncati in vant! la teren dificil ai uitat sa pui o sosea cu ceva praf, mersul cu viteza pe asfalt printr-o balta mai mare si intratul pe iarba. Astea de obicei is prezentate ca terenuri dificile de tip "uau" in reclamele la SUV uri. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Si eu am perceput ,acum ceva vreme, faptul ca unele masini prost servisate , par sa mearga mult si bine . O fi noroc , o fi masina insufletita ? Realitatea este ca noi vedem masinile mergand pe strada si proprietarul laudandu-se ca nu baga bani in ele , insa standardele dupa care apreciem starea unei masini sunt foarte diferite in aceste cazuri . am un prieten care conduce o masina similara cu a mea. Are de 4 ori mai multi km si motorul merge foarte bine . Dar comparatiile se opresc aici. In rest , batai pe fata ( omul a schimbat bucsaraia dar cel care a facut lucrarea nu a stiut cum se schimba bucse si dupa o luna bateau mai rau decat cele vechi ) , batai pe spate , volan stramb ( s-a facut directia dupa ochi , nu dupa aparate ) , masina imi pare usor instabila ( comparativ cu a mea care , in afara de zgomotul de sifonier in miscare la viteze mari , este impecabila ) . Revenind la comparatie , eu nu as merge prea departe cu masina amicului meu. Cu a mea as pleca maine in Siberia. Din afara , eu toata ziua bililesc la ea , iar amicul ii da numai combustibil si talpa. O persoana mai putin avizata ar spune ca eu am nimerit o masina proasta si el una grozava , dar realitatea este ca o masina intretinuta este una, iar un agregat la care ii dai ce ii trebuie doar cand nu se mai invarte roata este cu totul altceva . Standarde de apreciere total diferite . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 totusi e destul de evident ca unele pot indura mai multa nesimtire ca altele ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 totusi e destul de evident ca unele pot indura mai multa nesimtire ca altele ... stie Costel ce stie , si eu is de parere ca ii si putin noroc in jocul asta Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 ... in lumea rece si directa a suruburilor si a presiunilor nimic nu e inexplicabil si norocul nu e un factor ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate