KAROLOKW Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 puteti spune ce vreti ca e tehnica de vanzari ca e una sau alta da mie tot urata mi se pare:):):) e ca o piti care e aproape virgina:):):) ce o insemnand asta da am ras cand am auzit-o asa ca si masina asta arata aproape a masina:):):) da URATA!:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 (editat) Re: Dacia Duster by house4x4 puteti spune ce vreti ca e tehnica de vanzari ca e una sau alta da mie tot urata mi se pare:):):) e ca o piti care e aproape virgina:):):) ce o insemnand asta da am ras cand am auzit-o asa ca si masina asta arata aproape a masina:):):) da URATA!:) Bre Karol,ca un light motiv al forumului in ultimul timp: ce bausi? sau ce fumasi? de unde, vreau si eu.... :ha: Matale, om serios si de luat in seama citisi cele 3 puncte?sau te blocasi in tehnici?uite rezumat: 1. am vazut rabla. mie nu-mi place .gusturile aia a masii la fiecare :grin: 2. Teoria si practica- vanzatorii trebe obligatoriu sa aiba coloana vertebrala si sa fie sinceri - nu orice dentist pe banii tai multi iti pune o masea-n cour pt cei ce-ti pot vara acolo fortat chestii pretioase lor candva :ha: din categoria ia .......comparatie neamule. 3. Dusterul poate. ca nu merita ca investitie si costuri si ca-i fragil, alta discutie. Dar poate destule. Intelesesi acu? fara hexplicatii si multa informate? PS asta-i un pamflet glumita.adevarat 100%. Sper ca nu te superi. Editat Iulie 10, 2015 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 RZV-ule:) cum sa ma supar pe tine:) nu am cum :) doar ma stii si stii bine ca sunt chiar unul din aia care din 2010 in coace alreg ustensilele din cand in cand prin campionat alea la care lucrasi si matale:):):) asa ca eu te inteleg si chiar sunt in asentimentul celor 3 puncte enumerate:) da apropos sa imi zici la ce etapa vrei sa mergi cu Semaca sa vin si eu ca si mie imi place caterinca,mai ales ca dom' doctor le are cu astea fierte de doua ori:):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Am vazut si eu masina ieri, parcata undeva prin Rahova. Mi-a placut cum e lucrata bara, insa si mie mi se pare cam masiva pentru Duster. Fiecare cu gusturile lui. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ydaniel Postat Iulie 25, 2015 Partajează Postat Iulie 25, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Buna ziua,am vazut masina in urma cu vreo luna pe langa targul Vitan. Arata foarte bine,nu se compara cu cele care au ''bara '' de inox.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Iulie 31, 2015 Partajează Postat Iulie 31, 2015 (editat) Re: Dacia Duster by house4x4 ...cred ca in curand omu daca va rupe bilete pentru vizitele facute la "animal", isi va mai amortiza din cheltuielile cu bara:wink: ...cred ca in concluzie toti suntem cam de accord: -nu judeca nimeni bara in sine. daca fabricantul o punea pe un raft la vanzare am fi apreciat cu totii calitatea materialului si a finisajelor, si nu mai era atata valva - dar atata timp cat masina nu e echipata pentru a merge la safari, unde ar trebui sa treaca neremarcata intr-o cireada de rinoceri albi(ci sa aiba asemeni rinocerului "o barna intre ochi"), mi se pare corect sa analizam lucrarea pe ansamblu, ca doar nu a fost facuta in functie de lei-ii/kg, si de cati bani a avut ala, I-am pus toata tabla. ...imi place sa cred ca, dupa atatia ani de pionerat al off-road-ului la noi in tara, atat in teren cat si in service-uri specializate in custom de bari, tubulare, etc, ar trebui sa fie un anume professionalism, astfel incat atunci cand vine un nou pasionat de offroad pt a-i prepara masina, sa il intrebi mai intai ce vrea sa faca cu ea, nu sa te apuci sa-i pui tu pe ea ce crezi tu, numai ca sa-ti faca cheltuiala si sa iti iasa tie cheltuiala lunara. de aceea poate se intampla fel si fel de accidente mortale in ultimul timp, pt ca poate unii fac fara sa gandeasca niste jucarii prea "mari", pentru cat pot duce proprietarii acelor masini. si daca ala cu botul fioros, omoara pe trecere pe vreo unul, pentru ca nu-I mai tin franele de la greutate, ia sa vezi controale la politisti pentru toti. Si stau si ma intreb, daca tot inca mai merge sa avem si noi masini pe strada, fiecare cu cate o modificare in afara legii, DE CE INSISTAM ca pe zi ce trece sa iesim ca paduchele in fata, sa le aratam ca se poate si mai mult? ca intr-o zi o sa fim nevoiti sa dam jos produsele fieroase si sa cautam pe la dezmembrari spoilerele din plastic Editat Iulie 31, 2015 de dan chiperi 2 :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 31, 2015 Partajează Postat Iulie 31, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Mda ... ... cand ai dreptate ... ai ... Si , fara fiare chiar vor merge ceva mai bine ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roltrans Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Sal. Mie imi place cum arata si daca proprietarul e multumit nu cred ca mai au rost discutiile. Felicitari pentru lucrare!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat August 11, 2015 Partajează Postat August 11, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 ca intr-o zi o sa fim nevoiti sa dam jos produsele fieroase si sa cautam pe la dezmembrari spoilerele din plastic Eu am fost precaut si am pastrat si barele originale,care tot de metal sunt,deci..... Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat August 11, 2015 Partajează Postat August 11, 2015 Re: Dacia Duster by house4x4 Sal. Mie imi place cum arata si daca proprietarul e multumit nu cred ca mai au rost discutiile. Felicitari pentru lucrare!!! Pai ma gandesc ca de aceea s-a postat aici,pt discutii,nu pt proprietar,ci sa ne dam cu parerea.Nu a zis nimeni ca lucrarea e in sine e urata,doar ca pt masina respectica e masiva si nu se incadreaza in tablou Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate