Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

faruri ceata- montare

ALEXU
 Share

Recommended Posts

Sunt pe cale sa achizitionez un Suzuki Jimny ori GV ( inca nu m-am decis ) si am vazut ca foarte multe nu au faruri de ceata.Se monteaza usor aceste faruri la Suzuki ? trebuie sa existe fire si comutator preinstalat in cabina sau se trag fire noi !? Se pot monta oare le orice motorizare sau caroserie ? Care ar fi costurile de instalare ?

Multumesc, Alex

Edited by Astral
NU AMESTECA MERE CU PERE PE ACELASI TOPIC.....

• 3 years later...

Re: faruri ceata- montare

Chiar daca e veche discutia, voi lasa un raspuns aici.

Acum cateva saptamani am montat si pe jimny ( model 2005 -2012) faruri de ceata in locatia originala din bara fata. Este foarte simplu , : am comandat de pe un site jimny4x4.ro unde se gaseste chitul complet,si anume:

Buton ceata original 190 ro

Placa suport far ceata stanga si dreapta 100 ron bucata

Far ceata stanga dreapta 100 ron bucata( DEPO)

Cablajul de legatura intre cele doua faruri ceata , cel care asigura si legatura la instalatia masini( se conecteaza la mufa ramasa libera din spatele farului sofer) 190 ron

In interiorul masini aveti in stanga consola cu cele 3 butoane,ma rog, unul ceata spate ,restul doua false.

Scoate capacelele afara si veti descoperi ca in spate lor se afla conectat o mufa a cablajului farurilor de ceata( preinstalat de fabrica) cablajul acesta dupa cum am zis mai sus , se duce in compartimentul motor ,in spatele farului stang,o mufa alba .Conectacti cablajul dintre faruri ceata la aceea mufa si cam atat.

Se poate monta si un releu.

Edited by Zoltan lucian
  • Like 1

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use