Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sistem Multimedia pentru Discovery 3

Adriana

Postări Recomandate

Re: Sistem Multimedia pentru Discovery 3

Buna. Eu iti recomand sa-ti montezi un sistem pe care sa il cumperi pe bucati in functie de posibilitati. Cel original nu-ti ofera foarte multe functii, are harti gps greu de actualizat si nu-ti permite montarea multor accesorii. In plus, este greu de montant, fiind necesar sa il cuplezi la alte sisteme ale masini.

Iti dau o poza cu sistemul montat de mine.

Contine Display Alpine si o unitate centrala la care am conectat un DVD cu mufe de aux in si port usb si o navigatie Garmin GVN 53 cu receptor de mesaje care contin informatii despre trafic si meteo.

In plus pe acest sistem permite montarea unei camere pentru marsariere, sistem bluetooth si altele.

20130814_080551.thumb.jpg.a9a1e2f9037807b9fe6017aef692ffe7.jpg20130814_080601.thumb.jpg.df1da1585d7a71151b081bf6e92e57b2.jpg

Editat de Cristi S
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am deja tot sistemul deja asa cum ai zis cu dvd, usb, bluetooth, gps etc dar nu am cine sa mi l monteze, am cumparat acest sistem dupa site ul Aliexpres, arata exact ca cel original doar ca e un inlocuitor al celui original, am toate cablurile necesare doar ca nici un electrician nu stie sa mi l monteze in Oradea.

Poate ma poti ajuta, poate cunosti un electrician priceput.

Mersi

Link spre comentariu

OK. Din intrebarea initiala am inteles ca vrei sa achizitionezi si sa montezi unul.

Cei care mi-au montat mie sistemul pe masina nu mai exista ca service, deci nu iti pot face vreo recomandare.

Iti transmit pe mesaj privat numarul de telefon al unui baiat care a lucrat la Premium Auto - Land Rover si care se pricepe la montat demontat echipamente Land Rover.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Mersi ssrli mi-ai fost de mare ajutor, cei de la soundidentity din Oradea ma vor ajuta.

:tk

Buna Adriana!

Am vazut ca ai reusit sa instalezi sistemul Multimedia pe Discover 3.

As dori sa imi instalez si eu la fel, cu cat ai achizitionat Sistemul de pe Aliexpress? Am observat ca sunt mai multe feluri...cu preturi diferite.

Cat ai platit pentru instalare?

E ok sistemul? rapid, nu se blocheaza?

Multumesc mult,

LR Disco 3
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare