Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor pentru un club din Sibiu


Recommended Posts

Va solicit sprijinul pentru a remedia sau imbunatati o situatie nefericita in care a ajuns un club de box pentru copii. Este in Sibiu, chiar la Stadionul Municipal, sub tribune. Toti copiii care se antreneaza acolo risca sa dezvolte afectiuni pulmonare din cauza conditiilor de nedescris. Aici aveti o imagine despre cum se face performanta in acea sala. https://www.facebook.com/alexbox.alexbox/videos/325091051029896/?pnref=story

Cu toate acestea, de acolo pleaca campioni iar maestrul Emil Bihoreanu aduce de acasa cam tot ce poate pt elevi, dar deja situatia este scapata de sub control si se apropie sezonul rece. Pentru cei care vor si pot sa ajute cu orice, materiale de constructii, manusi de box (chiar si folosite), ghete, bandaje, saci, palmare etc nu ezitati sa o faceti. Inca mai functioneaza sistemul prin care copiii sunt luati de pe strada si dusi in sala sa faca sport in loc sa populeze barurile sau colturile de strada cu tigarea in mana.

Daca puteti sau macar vrei sa ajutati cu ceva, numarului maestrului Bihoreanu este 0751689986 sau al meu 0729660951.

Numai bine!

P.S. Ar fi util ca macar cineva care se pricepe sa meaga pana acolo si sa vada DACA se poate face ceva ca sa nu mai ploua in sala. Sala este fix sub tribune si aparent ar fi protejata de asa ceva, dar se pare ca este o problema mai grava. Orice ajutor va fi apreciat!

 

Link to comment
Share on other sites

Re: Ajutor pentru un club din Sibiu

 

Am gasit un om bun care se va duce sa vada cum sta situatia cu acoperisul si sa evalueze necesarul de materiale de constructii. Daca nu va e greu si nu uitati poate ma ajutati in acest demers. Din sala aia jegoasa au "plecat" 3 campioni europeni!!! Nu au nici macar apa calda de trei ani, dar au zis ca s-au obisnuit copiii, ceea ce nu e tocmai ok, dar o centrala pt clubul de box ar fi cam mult sa cer pe criza asta, asa ca....ajutati cu ce puteti :)

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use