lucas Postat Septembrie 3, 2008 Partajează Postat Septembrie 3, 2008 ce parere aveti de noul defender , cum e in comparatie cu cel vechi td5 sau chiar 300 tdi. e un pas inainte sau e doar cintecul de lebada...? ONE LIFE LIVE IT! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Re: noul defender In mare vorbind, e un pas inainte dar cam tremurat. Comparativ cu versiunile precedente e mai comfortabil (inclusiv la condus on si off road). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucas Postat Septembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Re: noul defender multumesc fender, ma intereseaza ma mult capitolul fiabilitate si in special noul motor si cutia. a trecut cineva de 100 miii km . cum se comporta motorul e la fel de fiabil ca 300 tdi . Pe Tranzit se comporta destul de bine , cum rezista la regimul unui defender ? ONE LIFE LIVE IT! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: noul defender Am vazut ca nu te-ai grabit cu intrebarile asa ca nu m-am inghesuit nici eu :) Facem asa: un mesaj la 10 zile :D Motorul e destul de bun. Singura chestie e ca LR a facut oarece modificari la circuitul de ungere si au dat-o bara la "stropitorile" care arunca ulei catre piston. Chestia asta a fost corectata ulterior, daca-ti iei masina noua e ok. Daca vrei la mana a doua sa ma intrebi de VIN, caut undeva si-ti spun dupa care VIN sa cumperi. Ar mai fi si problema cu baia de ulei, corectata si aia. Am inteles ca acum s-ar schimba la urmatoarea revizie (cel putin la RHD, nu stiu la noi). Mai e chestiunea, enervanta pt. unii, ca viteza e limitate din ecu la 138 (sau 137?) km/h, dar e rezolvabila. La cutia de viteze ai putea avea ghinionul sa-ti ramana blocata in tr. I sau in tr de mers inapoi. Au mai fost cazuri si s-au schimbat in garantie. La fel si ceva ambreiaje. Cutia de transfer pare sa fie ok. Au fost cazuri de scurgeri de ulei la diferentialul spate. Am vazut ca metoda de reparatie a constat in inlocuirea integrala a diferentialului spate. Mai erau vreo 2-3 chestiuni (imbinari de panouri, ceva chedere - chestii care se verifica si se remediaza la cumparare). Ca la orice masina la care s-au schimbat multe dintr-o data, recomandabil e sa nu te napustesti sa cumperi modelul pana nu face 2-3 ani de la lansarea pe piata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate