Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut service 4x4 Londra

plummer

Postări Recomandate

Salutare, caut in Londra un garaj/service care sa se ocupe numai cu 4x4 pentru anumite reparatii, modificari, etc. Cu reprezentanta m-am lamurit, intri doar pana la secretariat, nu stii ce se intampla in spatele usilor inchise, mai pe scurt imi convine ideea de service "romanesc" unde poti vorbi cu macanicii, seful de garaj, nu sa primesti doar facturi si un "Thank you" :care

Care ati avut / aveti cunostinte de asa ceva, va astept cu sugestii. Multumesc! :cl

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut service 4x4 Londra

:grin: care va sa zica tu chiar vrei sa se lucreze pe la masina :no1. Tu esti de ala fitzos nu te multumesti numai cu o factura mare :ha: .

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

:grin: care va sa zica tu chiar vrei sa se lucreze pe la masina :no1. Tu esti de ala fitzos nu te multumesti numai cu o factura mare :ha: .

Pai nu as vrea sa duc masina in 5 service-uri diferite, iar la fiecare service sa inceapa cu discutii de genul "Pai cine ti-a facut (reparatia) asta, a facut-o nasol, nu e profesionist" :T Prefer sa duc masina intr-un singur loc, sa stim din capul locului unde am umblat, la ce, ce s-a schimbat, etc.

PS: Factura mare o sa vad oriunde as merge, ca un lucru facut bine, costa :wink:.

:h5

Editat de plummer

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Colegule Plummer,

in Londra nu vei gasi intelegere, raspuns si tratare competenta la problemele tale. Service Romanian style visezi tu acolo? Uita de asta...

Ai doua remedii: http://www.autotrader.co.uk si http://www.gumtree.com

Dupa care ia-ti altceva: mai simplu, cu mai putina electronica, cu piese mai usor de gasit si mai ieftine, care nu se cere atat de des la service si alte lucruri din astea in mintile lor.

Spor la vanzare!

Cele bune,

Matteo

Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu

Dupa care ia-ti altceva: mai simplu, cu mai putina electronica, cu piese mai usor de gasit si mai ieftine, care nu se cere atat de des la service si alte lucruri din astea in mintile lor.

Eu zic ca nu e chiar asa, nu masina asta are probleme, ci fraierii care umbla in ea fara sa aiba habar. Asta este adevarata problema a Pininului. Plus smecherii care se pricep la toate.

Am avut Pinin 1 an jumate, si in afara faptului ca la un moment dat a fost nevoie sa-i fie spalati si gresati niste rulmenti pe undeva pe la suspensia fata, si cu ocazia asta intinsa cureaua de servo directie, nu am avut absolut nici o problema. Ah, am mai rupt o data toba la coborarea pe toboganul de noroi de la Tabla Butii.

E drept ca masina a fost adusa din Germania de fostul proprietar, care fiind in bani i-a facut service numai la reprezentanta pe Expozitiei, ca la carte, din facturi se vede ca l-a costat ceva, dar omul a schimbat pe original tot ce a fost necesar in vreo 2 ani cat a tinut-o.

Asa ca lasati Pininul in pace. Masina asta chiar este cu mult peste oricare alta din clasa ei, din toate punctele de vedere, stock. Singura "buba" ar fi ca nu-i poti pune roti mai mari din cauza pozitiei arcurilor de pe fata, dar cu putin talent se poate compensa lipsa asta.

@ plummer: Fi cu bagare de seama pe mana cui dai masina la intretinut/reparat. In rest, sa te bucuri de ea, pentru ca ai de ce. Eu cel putin am fost extrem de incantat de a mea, daca nu era problema cu spatiul interior prea mic pentru nevoile mele, nu o dadeam. Plus prostiile cu offroadul si rotile mari... :grin:

Acum, trebuie sa recunosc ca mi-ar fi frica sa mai cumpar un Pinin din Romania, dupa cate inginerii am vazut ca se fac la ele. Sunt putine pe care le vad sa fie ingrijite ca lumea.

Link spre comentariu

in ce zona vrei? e ok sa te deplasezi pina in Reading?

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

in ce zona vrei? e ok sa te deplasezi pina in Reading?

Salutare, Reading e cam departe de mine. Am gasit vreo 2 service-uri 4x4 in Woking si Guildford, insa sa conduc 1h30-2h mi se pare cam mult. Multumesc de ajutor oricum :h5

Oameni buni, sa stiti ca nu e dracul chiar atat de negru cu Pininu asta. Motivul pentru care caut un service 4x4 "da cartier" dar cu mana de lucru buna e pentru a fi sigur ca cine lucreaza la ea, stie ce face. Masina este intr-o conditie foarte buna asa cum am mai zis, s-au schimbat la reprezentanta toate curelele(distributie, A/C, alternator), pompa apa, rolele + acel ansambu de tensionare, ulei motor, filtru ulei, aer, polen, etc Urmeaza filtrul de benzina care se schimba odata la 50k mile, si acela costa ~30 lire http://www.carpartking.co.uk/Products/Mitsubishi_Discount_Parts/Shogun%20Pinin/Fuel%20Filters.aspx

Ideea mea este sa imi pregatesc masina cu simt de raspundere, sa pot pleca din punctul x in pct y fara sa ma gandesc, "azi ce va cadea, voi ajunge in locatia x ?"

La partea cu toti senzorii, nu stiu ce sa va spun de costuri sau cat de des "cad" pentru ca nu am nici o problema(cel putin momentan, totul e ok).

Masina nu se va vinde in nici un caz, decat daca imi schimb jobul si printr-o minune imi permit sa intretin "ceva" cu motor mai mare de 3L. Atfel, pentru oras este extrem de practic. Pana acum isi face treaba cu brio, pentru ceea ce este gandit si cei 8 (ati citit bine, 8 :grin:) proprietari anteriori au nu au dat cu parul in ea, dovada ca a fost intretinuta si se prezinta bine.

Pana acum "Pufarina" vede doar benzina buna, ulei si lichid de parbriz (asta mai rar :ha:).

Am intrebat daca stie cineva de vreun service, pt ca sunt multi romani plecati in Anglia si poate din vorba-n vorba, ne facem un bine reciproc. Service-urile aici sunt ca ciupercile dupa ploaie, dar foarte multe la indieni care fac doar schimburi de ulei si schimba placutele de frana :bc

Multumesc pentru interventii, topicul ramane deschis si facem update in ACEST topic :tk

Editat de plummer

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

:ha:asta vroiam sa-ti scriu, sa te feresti de indieni. :ha: treaba sta cam asa: legea in anglia interzice accesul in zona de lucru. daca i-a prins, i-a rupt.

daca aveai o masina clasica, era mult mai simplu.

totusi, cred ca reprezentanta face treaba buna in cazul tau. reprezentantele de acolo nu-s cele din romania.

incerc sa mai aflu de vreun service in londra.

• Like 1

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare