IlieGeologie Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Intrebare: HDJ autoutilitara in 2 locuri se poate transforma legal in atoutilitara 5 locuri? Daca stiti raspunsul la intrebarea de mai sus.... Unde? Cit? (Incluzind RAR, etc) Multumesc!!! ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Re: HDJ autoutilitara in 2 locuri se poate transforma legal in atoutilitara 5 locuri? Nu se mai fac modificari autoturism/autoutilitara etc din septembrie 2013 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Re: HDJ autoutilitara in 2 locuri se poate transforma legal in atoutilitara 5 locuri? Colegul nu doreste modificare autoturism-utilitara, ci sa adauge un rand de scaune la utilitara. Cred ca doar RAR-ul detine adevarul absolut pentru aceasta problema. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Re: HDJ autoutilitara in 2 locuri se poate transforma legal in atoutilitara 5 locuri? Ma gandesc ca tot o modificare a incadrarii este, imi vine greu sa cred ca ar fi posibil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 (editat) Re: HDJ autoutilitara in 2 locuri se poate transforma legal in atoutilitara 5 locuri? Corect ce spune Cipri778 , masina fiind deja utilitara se poate modifica. Spun asta deoarece stiu caz de VW Transporter la Pitesti care a fost omologat utilitara si apoi reomologat pasageri dupa inmatriculare in decurs de 1 luna. Trebuie intrebat la RAR . Spor ! Editat Iulie 11, 2015 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Iulie 13, 2015 Partajează Postat Iulie 13, 2015 (editat) Re: HDJ autoutilitara in 2 locuri se poate transforma legal in atoutilitara 5 locuri? Daca reusesti asa ceva sunt direct interesat si eu , asa ca te rog sa impartasesti informatiile (daca nu cumva sunt secret de stat) si cu noi.In Bucuresti nu cred ca se va reusi dar poate altundeva , prin tara , pe unde se pot gasi oameni mai intelegatori... Editat Iulie 13, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate