zep Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Re: Identificare functii butoane Mercedes Sprinter 4x4 se pare ca nimeni de pe forum nu are sprinter 4x4 cred ca cel mai simplu e sa intrebi pe olx un proprietar de asa ceva sau chiar sa faci o mica deplasare pana la unul de vanzare -te lamuresti singur ce face butonul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Re: Identificare functii butoane Mercedes Sprinter 4x4 Poate te ajuta: Aici apare mai mult info (inteleg ca este de la reductor): http://www.benzworld.org/forums/w901-905-sprinter/2239354-sprinter-413-4x4-mwb-vibration-problem.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Re: Identificare functii butoane Mercedes Sprinter 4x4 am incercat sa imi fac un cont pe acel site insa nu am reusit zep! in romania am gasit o singura masina cu respectiva dotare si proprietarul nu stia ce face butonul cu pricina sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Re: Identificare functii butoane Mercedes Sprinter 4x4 Salut. Tocmai ce ti-a raspuns Aztec. Este butonul pentru Low Range - treapta mica a reductorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Re: Identificare functii butoane Mercedes Sprinter 4x4 revin cu aceasi intrebare ramasa(deocamdata!)fara lamurire butonul cu masina care urca care este functia indeplinita? multumesc Butonul cu masina care urca este reductorul. A pus aztec poza, e acelasi buton, chiar daca e mai noua masina. L-ai apasat ca sa vezi ce se intampla? '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Noiembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Re: Identificare functii butoane Mercedes Sprinter 4x4 ssrii! esti sigur? intrebarea mea fost pusa din postura unui neposesor de asemenea masina daca e reductor ar trebui sa actioneze si la coborare deruteaza simbolul pus pe buton care ar sugera mai degraba o asistenta la urcare sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 (editat) Re: Identificare functii butoane Mercedes Sprinter 4x4 ssrii! esti sigur? intrebarea mea fost pusa din postura unui neposesor de asemenea masina daca e reductor ar trebui sa actioneze si la coborare deruteaza simbolul pus pe buton care ar sugera mai degraba o asistenta la urcare In poza pusa de aztec scrie clar "Optional Low Range", care inseamna reductor. Si pe ceva link de forum zicea lumea ca ar fi butonul de reductor, deci sunt sigur ca e pentru actionarea reductorului. Poate masina coboara cu spatele, repede stii tu ca masina aia urca :ha: Editat Noiembrie 13, 2015 de ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Identificare functii butoane Mercedes Sprinter 4x4 Ca sa urce, este important reductorul. La coborare o poate lua si dea berbeleaca! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Identificare functii butoane Mercedes Sprinter 4x4 simpaticilor! reductorul nu se foloseste numai la urcare! pana la urma:este sau nu reductor? ca daca e ,fiecare il foloseste unde considera! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Identificare functii butoane Mercedes Sprinter 4x4 http://www.encamion.com/4x4/4matic/mercedes/benz/vito/viano/sprinter/vario/cdi/diesel/coomon/rail/furgon/furgoneta/comercial/camion/encamion http://www.furgovw.org/index.php?topic=288777.0 http://www.furgovw.org/index.php?topic=310738.0 http://www.furgovw.org/index.php?topic=247408.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Identificare functii butoane Mercedes Sprinter 4x4 simpaticilor! reductorul nu se foloseste numai la urcare! pana la urma:este sau nu reductor? ca daca e ,fiecare il foloseste unde considera! Este, eu l-as folosi si la urcare, si la coborare, si pe loc drept :D '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Noiembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Re: Identificare functii butoane Mercedes Sprinter 4x4 multumesc frumos! m-am convins! este low range! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate