danciucu Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Stie cineva ce fel de bucsi se potrivesc la track bar ? Nu prea am vazut ca pentru track bar exista bucsi la vanzare separat de toata bara. M-am pricopsit cu un DW si vad ca alea se cam misca si as vrea sa le schimb, dar nu gasesc separat, doar toata bara. XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: Bucsi trackbar WJ daca gasesti un meserias iti poate face el bucsile la dimensiunea dorita asa am facut eu cu bratele reglabile :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: BucsE trackbar WJ Cauta bucsi pentru panhadr-ul de TJ spate. Am un set de poliuretan, dar nu le-am montat pentru ca fostul proprietar a lasat mostenire bucsi de teflon. http://www.energysuspensionparts.com/kj07001bk '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate