Vizitator adi torpan Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Ma numesc Adrian Torpan. Nu sant nou in domeniu off road (practic in varianta moto-enduro-adventure- de cativa ani, cei de forumurile de profil ma cunosc de acolo), insa in domeniul 4*4 mai am multe de invatat. In curand voi deveni posesorul unui Vitara pe care doresc sa-l modific. Sper ca si cu ajutorul vostru sa imi impart iesirile offroad si pe 4 roti nu doar pe doua ! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Re: Salutari din Mures ! Multumesc de urari ! Am sa pun si niste poze de prezentare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Salutari din Mures ! Multumesc tuturor ! Ai dreptate Boierule. Avem o gramada de trasee facute ce se preteaza si la 4*4. O scurta prezentare am facut aici : viewtopic.php?f=37&t=4225 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate