Rusu Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 (editat) Salut la toata lumea! Dupa cum spuneam in descrierea membrilor, am reusit sa achizitionez un Pajero de 2.5tdi din 2000, cu cutie automata. Pana aici a fost usor, greul de acum incepe. Are lonjeroanele din spate ruginite, amortizoarele sunt reglabile, dar varza, si alte lucruri de inlocuit. In curund o sa le enumar pe toate. La aceasta achizitie am fost ajutat de un bun prieten, si anume Nenea1973 (Ionel), si pe aceasta cale ii multumesc. Ar fi bine sa ma ajute incontinuare.. Acum am nevoie de toti colegii care au bunavointa de a ma indruma si explica ce am de facut cu aceasta nipona, pentru a o pregati pentru drumetii. Am sa postez cateva poze cu masina in starea care se afla Editat Iulie 16, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex22 Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 Re: Mitsubishi Pajero 2.5, noua mea masina Salut ! Sa o stapanesti sanatos si sa ai catare plina cand iesi cu ea :wink: Trebuie sa-i faci revizia - schimburi de ulei si lichide ( motor, grupuri, reductor, servo, antigel - dupa ce speli radiatorul -, cutie de viteze ) , telescoapele le schimbi , sunt destul de ieftine, iar cu rugina..cureti si dai cu teroson. In rest ..paie si bataie :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rusu Postat Iulie 16, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2015 Re: Mitsubishi Pajero 2.5, noua mea masina Multumesc Alex22, e clar ca asta e primul obiectiv pentru ningiocu. Cat despre catare, mai am de asteptat. Sezonul este inchis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rusu Postat Iulie 17, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2015 Re: Mitsubishi Pajero 2.5, noua mea masina multumesc f mult Alex L pentru manual Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Re: Mitsubishi Pajero 2.5, noua mea masina Bine ai venit ! Schimba ce e de schimbat și noroiala plăcută ! DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rusu Postat Iulie 19, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2015 Re: Mitsubishi Pajero 2.5, noua mea masina Neata tuturor! Inepe nebuneala. De unde pot sa achizitionez distributia, ulei motor (ce tip de ulei se recomanda), ulei cutie, diferentiale, amortizoare. Am pe spate amortizoare reglabile, dar sunt varza. Se pot repara? Sau trebuie inlociute? Poate se gaseste un coleg binevoitor sa ma ajute. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate