air_wolf Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 au ajuns si in romania? a pus cineva mina pe ele? oscilez intre couragia, bfg m/t si at ko2. la ce imi trebuie mie si ca sa nu ma manince prea tare, as lua at ko2. se importa? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Re: Bfg at ko2 Cautand pentru Pajero meu am gasit modelul de care zici tu in Ro. http://www.anvelopejantealiaj.ro/anvelope-4x4-vara-bf-goodrich-all-terrain-t-a-ko-lt-rwl-ms-265-65r18-122-119r Chestia e ca au indice de viteza R (max 170kmph). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 19, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2015 (editat) Re: Bfg at ko2 multumesc, dar nu acela este profilul cautat. eu caut asa ceva: BFG AT KO2: http://www.bfgoodrichtires.com/tire-selector/category/off-road-tires/all-terrain-t-a-ko2/tire-details dupa cum se observa, diferente majore fata de KO se regasesc pe flancuri. Editat Iulie 19, 2015 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Re: Bfg at ko2 Am trecut acum cateva zile pe langa o masina incaltata cu KO2... In afara de "inovatia" de pe muchii, nu aduc nimic nou. Daca crezi ca te-ar fi satisfacut vechile AT-uri de la BFG, ia-le, daca nu, nu le lua, pentru ca se vor comporta 95% fix ca alea vechi. Eu am avut AT-uri de la BFG, si in afara de durabilitate, nu le gasesc alt avantaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Re: Bfg at ko2 ar mai fi avantaje (eu am mers cu un set de AT-uri 80.000 km ). Sunt usor mai silentioase (sunt useri care cauta asa ceva) fata de MT (BFG) mine personal nu ma intereseaza acest aspect la gume. Cel putin fata de mt au indice de consum mai mic (nu stiu daca e adevarat) , talonul gumei e foarte rezistent la abuzuri si sunt foarte bune in offroad pe zone cu piatra (fara noroi). Da in poza pusa de colegul pare ca au si striuri transversale pe profil , acele striuri specifice gumelor de iarna. Asta ar fi chiar interesant. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2015 Re: Bfg at ko2 problema mea nu e ca nu as sti ce gume sa-mi iau si cum se comporta majoritatea celor pe care le gasesti pe piata din romania. acum, azi, am si at-uri de la khumo si ltb-uri de la super swamper si bfg mt. eu intrebam daca se importa la noi si daca a apucat cineva sa le testeze. atit si nimic mai mult. pe masina noua as pune asa ceva. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Re: Bfg at ko2 eu intrebam daca se importa la noi ... Pai la asta ti-am raspuns, din moment ce am scris ca le-am vazut, deci exista pe piata, cineva-cineva le aduce. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Re: Bfg at ko2 Da, se importa ... cu o marire considerabila de pret ...aproape cu 40% peste AT-urile vechi :( Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2015 Re: Bfg at ko2 eh, atunci le iau din anglia, unde sint la acelasi pret cu KO. ma mai costa transportul, dar ies mai ieftin. la ce tip de iesiri se vor face cu RR-ul, prefer sa le am mai mult de strada si sa fie confortabile. troliu oricum exista. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Bf goodrich at ko2 Ti-ai luat RR ??? Pai, nu ni-l prezinti si noua ?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 21, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Bf goodrich at ko2 Ti-ai luat RR ??? Pai, nu ni-l prezinti si noua ?!? din pacate nu l-am luat inca. atept sa ii pot face un test de rampa si sa pun testerul pe el. si e posibil sa fie tot o toyota, nu e inca decizia luata. dar sigur nu va fi patrol :ha: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate