Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme cu Pneus Cross Country MT resapate pe asfalt ud!

coltalb

Postări Recomandate

in viraje sunt pericol pe asfalt ud in afara orasului... se pierde aderenta rapid si la viteza 60 -70km la ora! nici nu vreau sa ma gandesc la viteza mai mare.

Am sarit in sant cu spatele pe contrasens de am crezut ca mor

A-ti avut probleme?

Editat de coltalb
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme cu Pneus Cross Country MT resapate pe asfalt ud!

Sunt caracteristicile tuturor MT-urilor ( indiferent ce spun unii viteji care fac raliu cu MT pe asfalt ) . Pe virare , pe franare de urgenta , pe asfalt ud , etc. In plus, reesapatele se echilibreaza extrem de greu si aproape niciodata la " 0 " , ceea ce face ca masina sa fie sa mai predispusa la manifestari neplacute. Aceste MT-uri reesapate sunt mai aproape de anvelope agricole si plaja lor de utilizare este foarte limitata ( off-road , noroieli ) .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

stai sa vezi cind or sa faca explozie ce misto e. roaga-te sa fie pe spate.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

pai eu cu Lada pe Predeal pe ud urcam glisat cu gazul la podea era distractiv dar in nici un caz nu era normal da imi pleca mai repede cred ca pe la 50-60 la ora ca era si usoara de spate.

atentie eu faceam asta special dar tendinta era clara si evidenta

despre explozii eu am scapat nu au bubuit si sper sa nu patesc ,deaia am luat si noi nu resapate cand am putut.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare