Vizitator spatar ovidiu Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Cand vine vorba de Land Rover mai toata lumea opteaza pt OME.As ruga pe cei care stiu in masura in care se poate sa explice din ce motive au optat sau vor sa opteze pt aceasta firma si de ce nu si altele?Nu sunt si altii care produc elemnte pt suspensie de calitate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Despre suspensii Am vazut ieri aici in Londra la Scorpion Racing niste kit-uri de supsensie foarte interesante. Doar pentru Land Rover. Un kit super pt extrem care costa aproape 1700 de lire full. Mai sunt nister amortizoare speciale pentru care se vand chiar si kit-uri de reparatie. Aproximativ 180 de lire bucata. De lungimi diferite. OME...in multe situatii a ramas doar numele. Arcurile sunt destul de problematice . Amortizoare in schimb sunt destul de bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Despre suspensii Suspensia nu inseamna numai arcuri si amortizoare; este un sistem intreg compus din tiranti, tendoane, relocatoare de amortizoare, bucse, A frame, conuri de dislocare, spring reteinere etc. care face ca acea suspensie sa lucreze eficient si la maxim.Roti pe pamant inseamna stabilitate si tractiune. Lumea in general opteaza pentru o suspensie, mai bine zis arcuri OME, deoarece acestea inalta caroseria, ceea ce permite montarea unor roti o idee mai mari in cazul unui Land Rover Discovery, oricum nu mare lucru... O greseala frecventa a incepatorilor este punerea unor arcuri OME medium duty ca sa nu zdruncine gingasa faptura a off roader-ului... :ha: Ulterior personajului incepe sa-i creasca apetitul si vrea un bull-bar, apoi un troliu, si atunci cand le fixeaza remarca cu stupore ca masina lui sta in bot, deoarece trebuia sa-si ia arcuri OME HD... Toate aceste modificari trebuie gandite in prealabil in complexitate, pentru a nu se ajunge ulterior la modificarea modificarii, caz frecvent intalnit la romanul carapanos si scartar... :ha: Revenind la arcurile si amortizoarele OME, producatorul da o garantie de 2 ani sau 40000 de km, sa nu uitam... Tot ce pot sa spun eu ca si posesor de OME, cu vechi state de plata, este ca rezista excelent in timp, arcurile si amortizoarele OME pentru Land Rover Discovery... Eu am schimbat arcurile OME HD cu OME EHD dupa 4 ani si erau in stare excelenta, nedeformate sau lasate nici un pic, le-am masurat si comparat cu specificatiile unor arcuri noi si erau identice. Amortizorele OME la fel, le-am inlocuit cu OME LTR, si se comportau perfect, lucrau in parametrii ca si unele noi, inclusiv amortizorul de directie... Posibil ca la alte tipuri de masini sa nu fie la fel, mai ales la arcurile pe foi; nu stiu si evit sa-mi dau cu parerea despre ce nu stiu sau nu ma pricep... :grin: Despre Scorpion, pot spune ca am elemente de suspensie de la ei, dar in nici un caz nu sunt mai buni decat OME, in schimb sunt populari prin pret; gurile rele spun ca nu rezista bine in timp si ca s-ar face prin Polonia etc. Oricum exista elemente de suspensie de mult mai buna calitate la : -Devon 4x4 http://www.devon4x4.com/ -QT http://www.qtservices.co.uk/ -Rovertym http://www.rovertym.com/ -Bearmach http://www.bearmach.com/ -etc., etc., etc..... Totul depinde de buget, la Land Rover oferta este bogata, singura problema este sa te pricepi si sa stii sa alegi... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 Re: Despre suspensii Nu e o treaba simpla :tk pt informatii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Re: Despre suspensii Nu am intrat de mult in discutie dar sunt pe aici.Am avut o problema ,am si scris la acea data ,am optat pentru o combinatie OME arcuri 16mm si 4500 mm L cu Koni.In momentul cind masina a fost gata echipata(cca100kg in plus) totul era perfect.Dupa 1500km si mai greu si mai usor masina s-a lasat.Am dat un arc jos si acesta avea 4200 mm L.Am avut cam aceias dif. si pe fata.Acum solutia este sa pun niste cale sub arcuri sau sa va intreb pe voi daca nu aveti ceva arcuri mai lungi.Multumesc. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Despre suspensii De unde ati cumparat arcuri si amortizoare OME pentru Land Rover Discovery? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yota Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Despre suspensii a facut cineva un lift mai mare de 2" la disco2? 2003 Lexus LX470 :grin: 2006 Patrol Y61 33" 2010 Jaguar XKR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate