Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Disco 2 - deja vu

tdd70

Postări Recomandate

Daaa, asa cum zice la titlu am asa un sentiment de deja vu, ca e a doua oara cand fac prezentarea asta. Prima nu "a tinut" in timpul modificarii platformei si schimbarii modificarii ei.

Deci cum ziceam, am renuntat la Jimny care s-a dovedit prea mic la un moment dat si mi-am luat autobuz. Fara exagerare, asta a fost impresia can m-am vazut la volan si m-am uitat prima data in retrovizoare. Acum m-am obisnuit.

Masina, productie 2000, cutie manuala, motor diesel Td5 si cu aproape toate nebuniile vremii pe ea, adica: ACE; TC; SLS; ABS; HDC; AC bi-zona; tempomat, volan reglabil, parbriz incalzit, oglinzi incalzite, scaune fata incalzite, geamuri electrice -toate 4; Airbag pe fata; si or mai fi dar nu imi vin acum in minte.

Ce s-a facut la masina pana acum: schimbat kit distributie + kit pinion si lant pompa ulei; revizie motor; inlocuit garnitura capac chiulasa; inlocuit cabluri injectoare + gasit ulei la ECU - rezolvat; inlocuit discuri frana ventilate fata spate + placute frana peste tot + pistoane etrieri toti 6 + kitul de garnituri si semeringuri (sau cum le-o zice) de la etrieri; inlocuit senzor aer - avea consum mare in oras; inlocuit mecanism usa stanga spate; inlocuit balamale usa portbagaj; am mai schimbat unele maruntisuri dar nu imi vin acum.

De un an si un pic masina merge bine, trebuie sa mai schimb multe alte maruntisuri.

Nu vreau sa fac nici o modificare la masina deocamdata. Vreau sa imi fac un roof-rack si apoi sa schimb bara fata care mi se pare ca se duce prea in jos, si apoi functie de buget mai vedem.

Am pus si doua poze pe care le aveam mai la indemana. Pe asta nu prea am rasfatat-o, nici poze nu am cu ea, dar promit sa ma revansez.

2072979877_LRD2serv-a.thumb.jpg.d4dd0e79d598418928590b6c5935e22a.jpg

LRDa.jpg.2b7b994362c574938e35908552287524.jpg

LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare