Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut mecanic de Ifron ..hidraulica

RETI

Postări Recomandate

Salutam!

Cina are un mecanic de ifron ..cu imprumut...am in Ifron si nu mai ridica cupa...da sa o ia dar e mort...anul trecut a fost facuta pompa la plopeni....lichid schimbat. Necesar mai intaii un mecanic priceput in hidraulica apoi schimbat ori valva de siguranta ori din distribuitor cate ceva.Astept propuneri 0754962823.

Editat de Astral

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut mecanic de Ifron ..hidraulica

Eu am habar de hidraulica, dar nu traiesc din asta.

Nu ridica cupa goala, sau incarcata?

Cupa basculeaza cum trebuie?

Exista si alte sisteme hidraulice pe acest Ifron?

Daca da, functioneaza corespunzator?

Hai sa restrangem aria de cautare.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Salut !

Nu exista alt sistem pe el doar cupa.

Nu merge nici goala nici incarcata.

zic eu ca e din valva de siguranta d ela distribuitor....dar nu am desfacut din astea si preferam sa nu merg la bajbaite......daca ai mai lucrat la sisteme romanesti , da-mi un telefon ceva sa te contactez...vii, il vezi, platesc, deplasare , orice interbventie.piese .,etc

In rezervor de ulei se simte ca baga pompa...dar trebuie pus un manometr sa vedem cata presiune are pe tur, daca valavele sau sitele din dirtibuitor mai sunt sau sunt obturate ,etc,,,etc,,,Motorul la el e nou, , nu arata el ca bijuteria....dar are piese bune pe el.

Editat de RETI

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

In curs de rezolvare mai am de gasit saibele de cupru dimensiune diametre interior 24mm extrior 42mm grosime 1mm.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare