geza g300 Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Va salut .Caut un loc la marea neagra unde sa pot campa cu rulota ,nu ma intereseaza un camping ci un loc frumos aproape de mare indiferent de amplasamentul ei .daca stie cineva un asemenea loc va rog sa ma sune la tel.0723698360 Geza .Va multumesc. GEZA PEREGI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Re: Cu rulota la mare. vama veche, 2 mai, tuzla, 23 august, navodari, corbu... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 (editat) Re: Cu rulota la mare. Acum 2 saptamani am fost la corbu in fuga 2 zile si nu am mai luat rulota.La corbu sunt 2 coborari spre mare,prima cum vii de pe drumul din sat este cea unde se poate campa fara brobleme, la cea de-a doua coborare vin cei de la biosfera si dau amenzi, colegul nostru fourmotion i-a intrebat unde sa stea si i-au spus ca la prima coborare si intradevar nu ne-a deranjat nimeni.Am observat un lucru ca cei din constanta fac mizeria cea mai mare desi ma asteptam de la ei sa aibe mai mult respect fata de mare. Nu te-am sunat desi suna aiurea sa ceri ajutorul cuiva si sa pui pe cineva sa te sune,am postat aici in ideea ca mai este cineva interesat de subiect. Editat Iulie 27, 2015 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusica Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: Cu rulota la mare. Acum 2 saptamani am fost la corbu in fuga 2 zile si nu am mai luat rulota.La corbu sunt 2 coborari spre mare,prima cum vii de pe drumul din sat este cea unde se poate campa fara brobleme, la cea de-a doua coborare vin cei de la biosfera si dau amenzi, colegul nostru fourmotion i-a intrebat unde sa stea si i-au spus ca la prima coborare si intradevar nu ne-a deranjat nimeni.Am observat un lucru ca cei din constanta fac mizeria cea mai mare desi ma asteptam de la ei sa aibe mai mult respect fata de mare. Nu te-am sunat desi suna aiurea sa ceri ajutorul cuiva si sa pui pe cineva sa te sune,am postat aici in ideea ca mai este cineva interesat de subiect. Ceva apa,curent! Ai ceva poze facute? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Cu rulota la mare. Fara apa,fara curent.Eu am un panou solar de 150 w cu care alimentez frigiderul si niste becuri cu led altceva nici nu imi trebuie,cand plec in haiducie nu vreau sa aud nici de televizor,radio.Apa iti aduci cu tine cat iti este necesara.Probabil daca ar fi ceva organizat nu ar mai fi frumos si s-ar umple locul cu tot felul de indivizi poluatori fonic. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Cu rulota la mare. popas Zodiac - Jupiter camping GPM - Mamaia astea au curent, apă, pază... în rest, după cum s-a organizat proprietarul idei și informații pe site-ul de campinguri http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Cu rulota la mare. ...........nu ma intereseaza un camping ci un loc frumos aproape de mare indiferent de amplasamentul ei ............ De ce ii tot recomandati campinguri cand omul nu vrea asta....?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Cu rulota la mare. Pentru camping la mare, recomand popasul Zodiac(cel cu piscina). Am fost acum 2 saptamani si o sa ma mai duc si wk asta. Conditii mai mult decat decente,foarte curat,iar perturile sunt de bun simt. Au loc amenajat pentru gratare,loc de joaca pentru copii,etc... :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Cu rulota la mare. :wink: mariusică a vrut apă și curent... pentru cine nu vrea camping, lista e valabilă ps - țineți cont, mai ales în weekend, de legea picnicului... agenția de mediu are agenți nu numai la nord de corbu http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Cu rulota la mare. @mariusica,ai PM! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Cu rulota la mare. Va salut .Caut un loc la marea neagra unde sa pot campa cu rulota ,nu ma intereseaza un camping ci un loc frumos aproape de mare indiferent de amplasamentul ei .daca stie cineva un asemenea loc va rog sa ma sune la tel.0723698360 Geza .Va multumesc. Ia in calcul si Karapetz din BG! :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Re: Cu rulota la mare. Mai stie cineva plaje din BG pe care se poate intra cu masina pentru campare? Cat mai izolate si pustii, cu atat mai bine. Nessum merci, notat Krapets. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Re: Cu rulota la mare. Mai stie cineva plaje din BG pe care se poate intra cu masina pentru campare? Cat mai izolate si pustii, cu atat mai bine. Nessum merci, notat Krapets. Golf Bolata langa Cap Kaliakra! :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate