suzuker Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 (editat) ia uitati un filmulet: Editat Februarie 21, 2010 de MagnuM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 senilatul merge ca G-ul. ati vazut incrucisari de punti ca are?????????? :twisted: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Ca-n jungla! Ce reguli, frate... "P-acolo-mi place... p-acolo ma duc... ce p... mea!!!" :shock: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Mihai....ori n-ai mai vazut de-astea? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Eu "n-am dat" prin Rusia... doar odata-n Moldova... :? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 am vaga impresie ca nu-i la rusi :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 am vaga impresie ca nu-i la rusi :shock: Asa reiese si din comentarii! Cica ar fi in Serbia. Dar altii spun ca asa-i si la polonezi, rusi sau turci! :D Personal, n-am vazut asa ceva la turci, sau la sarbi... :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 ceva de genul asta am facut eu in Croatia....au autostrazi bune....dar cu semnalizarea stau mai rau....am ratat o iesire......am mai mers vreo 10 km.....unde se putea trece de pe un sens pe altul.....erau doar niste lanturi pe suporti....i-am dat la o parte am intors...i-am pus la loc....si gata Asta era pe la 4 dimineatza....si nu era chiar nimeni prin zona :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: rusesti Am inteles ca sistemul acesta e rusesc, de aceea postez aici. Oare de ce are trailerul intr-o forma atat de ciudata? :shock: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: rusesti probabil ca sa poata monta 2 vehicule dar sa fie cat mai scurt? daca era clasic drept tot si primea 2 vehicule probabil ca ar fi fost mai lung... si roata aia din fata coboara cand nu sta pe tractor Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: rusesti Probabil ca l-ati mai vazut, dar eu il pun, totusi. Comentariile sunt de prisos. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: rusesti Krazul a fost si este o masina tipic ruseasca...fara mari fineturi....dar care nu prea te lasa....singurul lucrucare personal nu-mi place la modelele noi este aspectul cabinei....nu mai au farmecul celor vechi.... :grin: :grin: :grin: In rest numai de bine.....o masina care-si face treaba ptr care a fost facuta.....cu brio... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: rusesti Asa este, cabina cu bot alungit este cu totul altceva. pe de alta parte, cabinele noi cred ca sunt mai robuste si mai rezistente (nu mai sunt pe structura de lemn). Insa daca as avea de ales, tot un 255 as alege, indiferent de varsta sau km. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate