Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rusesti

suzuker

Postări Recomandate

• 5 luni mai târziu...
am vaga impresie ca nu-i la rusi :shock:

Asa reiese si din comentarii! Cica ar fi in Serbia. Dar altii spun ca asa-i si la polonezi, rusi sau turci! :D Personal, n-am vazut asa ceva la turci, sau la sarbi...

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ceva de genul asta am facut eu in Croatia....au autostrazi bune....dar cu semnalizarea stau mai rau....am ratat o iesire......am mai mers vreo 10 km.....unde se putea trece de pe un sens pe altul.....erau doar niste lanturi pe suporti....i-am dat la o parte am intors...i-am pus la loc....si gata

Asta era pe la 4 dimineatza....si nu era chiar nimeni prin zona :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Re: rusesti

probabil ca sa poata monta 2 vehicule dar sa fie cat mai scurt? daca era clasic drept tot si primea 2 vehicule probabil ca ar fi fost mai lung... si roata aia din fata coboara cand nu sta pe tractor

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Krazul a fost si este o masina tipic ruseasca...fara mari fineturi....dar care nu prea te lasa....singurul lucrucare personal nu-mi place la modelele noi este aspectul cabinei....nu mai au farmecul celor vechi.... :grin: :grin: :grin:

In rest numai de bine.....o masina care-si face treaba ptr care a fost facuta.....cu brio... :h5

Link spre comentariu

Asa este, cabina cu bot alungit este cu totul altceva. pe de alta parte, cabinele noi cred ca sunt mai robuste si mai rezistente (nu mai sunt pe structura de lemn). Insa daca as avea de ales, tot un 255 as alege, indiferent de varsta sau km.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare