Vizitator koala Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii Sa va fie de bine, frati de chin & suferinta ! :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii A fost super!!!!! Mai vreau!!!! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii A fost loc si de putina odihna :ha: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii Ar trebui sa iesim mai des noi invataceii!!! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii azi ai rupt turta fetei :1 Sa te vaz la namol acu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii @ Marius ... Am dat de un sant mai incapatanat ca toba :) :h5 ... la arcuri trebuie unmblat un pic si e numa bine ... Pun si eu niste poze ... P.S. Din pacate nu pot uploada pozele ... :(( conexiune RDS :ang Vreau si eu restul pozelor ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii Sapt viitoare ploua? Eu asa am auzit......miine verific strategic scurgerile de ulei...si extrag fara regrete termostatul,asta in cazul in care-l mai are.....ca sa fiu pregatit :P :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii Saptamana viitoare nu stiu daca o sa pot fii prezent :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii @ Marius ... Am dat de un sant mai incapatanat ca toba :) :h5 ... la arcuri trebuie unmblat un pic si e numa bine ... Pun si eu niste poze ... P.S. Din pacate nu pot uploada pozele ... :(( conexiune RDS :ang Vreau si eu restul pozelor ... bre resize la 800*600 si io tot rds am :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii :uameni intotdeauna este o saptamina viitoare dupa fiecare saptamina viitoare...... ps: profunda asta,nu? :grin: pps: ma innebunesc imaginile asta,i-mi plac la nebunie! :pr Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii OOps..a gustat omu din praful campiei :ha: .....pune mana si vino la munte....aer tare.....curat....plus ca meseriasii de la meteo....au spus ca ne vom distra la noroaie in weekend-ul urmator :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii Gata ... se facu ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii Inca 5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii OOps..a gustat omu din praful campiei :ha: .....pune mana si vino la munte....aer tare.....curat....plus ca meseriasii de la meteo....au spus ca ne vom distra la noroaie in weekend-ul urmator :ha: :ha: :ha: Unde mai pui ca mi-a si placut :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii Stai sa dai de gustul noroiului.....sa vezi atunci :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii S-a rezolvat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: Iesire cu invataceii nasol...dac-o vade cine nu trebuie....ne sar astia-n cap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: Iesire cu invataceii Sa stii ca eu am vazut-o si-mi statea pe limba....... slp E mai bine asa......patraulea este padurar......ii place in padure.....multa,deasa,racoroasa....... :hi Din greseli se invata ,cine persista ala'i dus.......restul evolueaza :banana :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Iesire cu invataceii printre bolizii baietilor ma aflam si cu "przenta" ca masina 4x4 inca nu este :sr dar cu ajutorul lui gepetto se pare ca voi avea si eu ceva asemanator cu a lui :ypu KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Re: Iesire cu invataceii Acum.... daca v-ati obisnuit cu masinile, v-a placut la praf.... ar trebui sa iesiti mai pe la munte, la ceva noroi :h5 Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate