XTra Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Un prieten a vazut de vanzare masina asta: http://olx.ro/oferta/vand-mitsubishi-pajero-pregatit-off-road-extrem-ID4b0Ka.html#a618654e86 Daca vreun coleg de forum m-ar putea ajuta cu informatii despre masina, sunt recunoscator. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roltrans Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Re: Pajero Cluj Sal. Nu cunosc masina dar din prezentare arata f ok. Am un Pajero la fel dar stock si dupa inmatriculare s-a apropiat de pretul din anunt. Daca tot ceea ce zice in anunt e adevarat eu zic ca merita o deplasare sa vezi masina. Succes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
219CXR Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Re: Pajero Cluj Un prieten a vazut de vanzare masina asta: http://olx.ro/oferta/vand-mitsubishi-pajero-pregatit-off-road-extrem-ID4b0Ka.html#a618654e86 Daca vreun coleg de forum m-ar putea ajuta cu informatii despre masina, sunt recunoscator. Multumesc Am vazut azi masina in oras, are numere de Galati (GL)... 0724066100 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Re: Pajero Cluj Am vazut masina de 2 ori, o data pe Calea Turzii si a doua oara prin centru pe Baritiu, pot sa spune ca vizual arata bine si omul pare a o folosii ca masina de zi cu zi Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat August 4, 2015 Autor Partajează Postat August 4, 2015 Re: Pajero Cluj Inseamna ca trebuie vazuta masina. O sa va tin la curent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Re: Pajero Cluj Salut, am vazut si eu masina de cateva ori prin oras, chiar am stat si am studiat-o putin. Vizual arata bine. Cred ca o foloseste asa la ocazie adica nu cred ca o scoate in teren weekend de weekend. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanesatar Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Re: Pajero Cluj Salut! Stiu masina de cand circula prin oras(GL), parea foarte bine intretinuta si modificata cu gust. De atunci am tot vazut-o la vanzare pe net prin diferite orase( Sibiu, Baia Mare). Nu stiu care este starea actuala, dar se pare ca a mai pierdut din accesorii de cand a plecat din Galati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate