Big.Ursu Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 (editat) Am un amic care doreste sa cumpere un Patrol Y61, motor 3litri si a gasit asta. Masina s-ar afla in Buzau si ar dori sa o vada, dar nu vrem sa face drumul de pomana. Stie cineva ceva despre masina sau proprietar ? Cica an fabricatie ar fi 2005, dar cumva ma indoiesc, caci la exterior arata altfel cele din 2005 si motorul ar fi fost schimbat in reprezentanta Nissan (stiam ca modelel cu bube din seria ZD30 au fost pana in 2004). Personal nu-mi miroase bine treaba, dar am zis sa mai intreb poate careva dintre colegi au cunostinta despre masina in cauza. Multumesc anticipat. Editat Iulie 30, 2015 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 Re: Cunoaste cineva aceasta masina ? Salutare, Asta e 2002-2003 sau cu mega noroc 2004. Masina nu o stiu din pacate dar nu ar fi rau sai ceri copie dupa carte inainte sa va duceti sa o vedeti. Daca are istoric prin reprezentante asta se poate verifica usor la un amic comun...in special numarul e kilometri si ce bube majore a avut... Atentie si la taxa ca la asta valoarea se apropie de pretul unui Bentley. TIPS: Daca mergeti sa cumparati orice masina si propietarul spune ca are taxa platita si nerecuperata si ca are hartie ptr asta, cereti o hartie foarte recenta (maxim o saptamana) ptr ca se fac niste manarii cu taxa asta de te doare capul. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 31, 2015 Partajează Postat Iulie 31, 2015 Re: Cunoaste cineva aceasta masina ? asa a zis omu' ca ii din 2005? Multi proprietari daca masina e din decembrie 2004 (de exemplu) spun ca e din 2005 , m-am intalnit cu asa ceva. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Iulie 31, 2015 Partajează Postat Iulie 31, 2015 Re: Cunoaste cineva aceasta masina ? Am avut masina din oct 1998 si la RAR a iesit 1999.. http://www.rarom.ro/article--An_de_fabrica%C5%A3ie--51.html Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iulie 31, 2015 Partajează Postat Iulie 31, 2015 Re: Cunoaste cineva aceasta masina ? Din 2004 , faceliftul avea bandourile de la roti mai late. Acesta este modelul '97-'03 , insa pe unele carti de identitate din unele tari UE, se trece ca si an de fabricatie anul primei inmatriculari . Daca pe brief -ul din strainatate este trecut 2005 , atunci cu un 50 -100 euro , la RAR in Romania tot 2005 trec , indiferent de ce zice seria :grin: . Modelul este clar 2003 . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iulie 31, 2015 Partajează Postat Iulie 31, 2015 Re: Cunoaste cineva aceasta masina ? fabricata in martie 2004 vanduta catre primul client in 31 martie 2005 restul la telefon Ursone :) P.S. are de facut campania cu sonda de ulei:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 31, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2015 Re: Cunoaste cineva aceasta masina ? Multamim momos, nenea Patriciu ! Trebuie sa pun deoparte ceva craitari pentru berica, am de dat destula....:) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 Re: Cunoaste cineva aceasta masina ? TIPS: Daca mergeti sa cumparati orice masina si propietarul spune ca are taxa platita si nerecuperata si ca are hartie ptr asta, cereti o hartie foarte recenta (maxim o saptamana) ptr ca se fac niste manarii cu taxa asta de te doare capul. Acum potentialul vanzator merge la ANAF si cere dovada platii taxei. Cel putin in Bucuresti asa se face. Cand am vandut Jimny-ul am mers la ANAF sector 2 sa iau hartia respectiva si nu mi-a dat-o. Mi-a zis cucoana aia ca asta e datoria cumparatorului. In final, omul a mers, a luat-o (si hartia si masina) si totul a fost ok. Si intr-adevar, se fac multe cu dovada taxei... LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 2, 2015 Autor Partajează Postat August 2, 2015 Re: Cunoaste cineva aceasta masina ? Am inteles de la amicul meu ca el o duce la vecinii din Sud, asa ca nu stiu in ce masura taxa il avantajeaza. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 Re: Cunoaste cineva aceasta masina ? Desi nu are o legatura directa cu topicul , nu ma pot abtine sa nu remarc cu amaraciune ca ne bulgarizam cu totul. Acum vreo doua luni am vazut reclama de la Ursus ( Big.Ursu , asemanarea este pur intamplatoare :grin: ) si in ea este protagonist un Patrol cu numere de Bulgaria . Intre timp au modificat reclama si au taiat scena in care se vad numerele . Este rusinos de-a dreptul :ang! Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 Re: Cunoaste cineva aceasta masina ? NU ESTE RUSINOS CA OMU SA INCERCE SA SUPRAVIETUIASCA! Este rusinos sa pui taxe si impozite jegoase si abuzive. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 3, 2015 Autor Partajează Postat August 3, 2015 Re: Cunoaste cineva aceasta masina ? Dar asta ? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Re: Cunoaste cineva aceasta masina ? NU ESTE RUSINOS CA OMU SA INCERCE SA SUPRAVIETUIASCA! Este rusinos sa pui taxe si impozite jegoase si abuzive. Evident ca rusinea nu este a posesorului ci a legislatiei care il obliga la asa ceva . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate